16.2.09

Patrícia Ayuste (CA Ventalló) s’adjudica el títol provincial infantil de cros i el circuit gironí 08/09

Cassà de la Selva va acollir diumenge la darrera prova del circuit provincial de la present temporada, que va servir per coronar Patrícia Ayuste en les dues classificacions de la categoria infantil femení, i perquè Xavier Salort (CA Figueres) i Lídia Ayuste (CA Ventalló) confirmessin la 2a plaça final

Cassà de la Selva – L’atleta del CA Ventalló Patrícia Ayuste va aconseguir el passat diumenge 15 de febrer a Cassà de la Selva el títol de campiona provincial de cros de la categoria infantil femení (1.580 m), en el que també va ser la darrera cita puntuable del circuit d’aquesta temporada. Ayuste va creuar la línia d’arribada amb un temps de 5’54’’, per davant de Clàudia Bancells (CN Olot), a 13’’, i de Jeanette Hernández (CA Lloret), a 18’’. L’èxit de l’atleta de Ventalló es completa amb la primera posició final del circuit gironí de cros, que ha dominat de cap a peus en la categoria infantil. L’acompanyaran en el podi, igual que a Cassà, Clàudia Bancells i Jeanette Hernández. En l’apartat masculí (2.780 m), Xavier Salort (CA Figueres) es va haver de conformar amb una meritòria 3a plaça al campionat territorial de diumenge, a només 12’’ del vencedor, Joubar Makhfaoui (GEiEG) i a 11’’ de Marc Jiménez (CA Lloret), 2n classificat. En aquesta mateixa cursa, Ferran Repullo (CA Figueres), va ser 32è, amb un temps de 14’00’’. A la classificació del circuit de cros, Salort ha estat definitivament segon, per darrera de Marc Jiménez. També li van anar prou bé les coses a Cassà a Lluïsa Mitjà (CA Figueres), 2a de la categoria aleví femení (1.130 m), només a 4’’ de la guanyadora, Núria Masip (CN Olot), i a Lydia Ayuste (CA Ventalló), que va ser 4a. Mar Batet, també del CA Ventalló, va ser 26a, amb un registre de 4’52’’. A la general del circuit, Ayuste serà finalment 2a, just per davant de Mitjà. Núria Masip n’ha estat la vencedora.

En la categoria aleví masculí (1.580 m) de la 38a edició del provincial, Mustafà Sarr (CA Ventalló) va ser 34è (7’16’’) i Layn Seyn (CA Ventalló), 37è (7’48’’). En benjamins (1.130 m), Guillem Llobet (CA Figueres) va ser 9è (4’31’’), mentre que en cadets (3.980 m), Pere Almendros (Girona CB-CAF) va ser 8è, amb un temps de 15’17’’. En sèniors (9.680 m), la prova reïna, Joan Batlle (Girona CB-CAF) va ser 9è (35’13’’) i Albert Martínez (Girona CB-CAF), 15è (37’50’’). Finalment, en júniors (5.880 m), Pere Carrillo (Girona CB-CAF) va ser 8è (23’25’’), mentre que en veterans A (5.880 m), Joan Carles Repullo (Girona CB-CAF) va ser 6è (21’04’’) i Toni Roca (Girona CB-CAF), 13è (24’06’’).

Per altra part, l’atleta del CA Figueres Christian Montero va prendre part el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya júnior en pista coberta, que es va celebrar a San Sebastián, en la prova dels 60 metres tanques. Montero va ser 3r de la seva semifinal, amb un temps de 8.62, només per darrera d’Ernesto Prados (8.24) i d’Héctor Candela (8.40). El de l’atleta figuerenc va ser el 8è millor temps de les tres semifinals –en la 3a, Julián Ortiz va estar a punt de batre el rècord d’Espanya –es va quedar a només 2 centèssimes. A la final, Christian Montero va rebaixar el seu temps de les semifinals, establint un 8.53 que li va permetre ser 8è. El vencedor va ser Ortiz, amb 7.99, seguiot d’Ernesto Prados (8.05).