11.2.09

Bon paper dels pilots altempordanesos al Motocròs de Figueres de la Penya Motorista

Un total de 134 pilots d’arreu de Catalunya van participar el passat cap de setmana a la competició, marcada pel vent que va bufar diumenge, i que va servir d’estrena del Campionat de Catalunya de la categoria femenina i també de la de clàssiques

Figueres – El Circuit dels Arcs va ser l’escenari, el passat cap de setmana, d’una nova edició del Motocròs de Figueres, que va aplegar un gran nombre de pilots –un total de 134 d’arreu de Catalunya- i també de públic i que va suposar l’estrena en el Campionat de Catalunya de la categoria femenina. En aquest sentit, Mireia Badia (MC Berguedà), Marta Arranz (MC Badia de Roses) i Adelina Ramírez (MC Segre) van ocupar les places d’honor en aquesta primera cita de la temporada del campionat català. També la categoria de clàssiques va disputar la primera prova del circuit d’enguany, amb Enrique Romero al capdavant de la classificació, per davant d’Estévez Navarrete i de Josep Puig. Diumenge, en la segona jornada, i tot i la forta ventada, els pilots de la Penya Motorista Figueres -que una vegada més es va fer càrrec de l’organització, van rendir a un nivell elevat, tot ocupant el primer –Paul Poyeton, el tercer –Gerard Garcia, i el quart lloc –Josep Costa- en la categoria Júnior GI. A més, David Sala (MC Castelló d’Empúries) va ser 8è; Pere Viñas (Badia de Roses), 9è; Xavier Soler (PM Figueres), 12è; Albert Gratacós (PM Figueres), 21è; Sergio Gálvez (PM Figueres), 22è; Jordi Colls (PM Figueres), 23è; David Castro (MC Castelló d’Empúries), 24è; Marc Sagols (Badia de Roses), 25è, i Pere Sala (PM Figueres), 26è. En la categoria Júnior Superior GI, el vencedor va ser Sergi Casademont (Cop de Gas), seguit de Manel Domínguez (La Selva) i Albert Pascual (Badia de Roses), mentre que en Júnior BCN la primera posició va ser per a David Boixeda. En veterans es va imposar Raül Vilalta (Sant Hilari). Jordi Saguer i Juli Pujols, del MC Badia de Roses), van ser 3r i 4rt, respectivament.

En la categoria reina, la sènior, el vencedor absolut va ser Joan Barreda, mentre que Roger Ballús i Cristian Oliva van completar el podi. El rosinc Gerard Mas (MC Castelló d’Empúries) va ser 4rt; Jordi Pagès (Badia de Roses), 5è, i Alexandre Lladó (PM Figueres), 11è. En alevins 50 cc, el podi se’l van repartir, en aquest ordre, Gervacio Cañas (Peu a Baix), Gerard Gómez (Gicom) i Silver Gómez (Gicom), mentre que en 65 cc, el primer lloc va ser per a Francesc Montlleó, seguit de Nil Pons (Gicom) i d’Ángel Perales. Enric Navarra, del Moto Club Castelló d’Empúries, va ser 6è. En la categoria Juvenils-Cadets de 85 cc, el vencedor va ser Lluís Riera, mentre que Nil Bussot i Àlex Dorca van completar el podi. Pel que fa a la representació altempordanesa, Artur Navarra (MC Castelló d’Empúries) va ser 4rt; Joaquín Ruiz (Badia de Roses), 6è; Dorian Martínez (PM Figueres), 9è; Eric Ezquierdo (MC Castelló d’Empúries), 10è; Nil Fuentes (MC Castelló d’Empúries), 13è; Ferran Arnau (MC Castelló d’Empúries), 18è; Eric Siboldi (Badia de Roses), 19è i Sergi Bagó (Badia de Roses), 22è.

Per altra part, la Penya Motorista Figueres ha organitzat, per al proper dissabte 18 de febrer, un curs de conducció de quads, que es durà a terme al Circuit dels Arcs des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda, aproximadament.