RESULTATS D’AQUEST CAP DE SETMANA - Jornada 10-11 de Gener 2009

Junior Femení B CALONGE 37 C.B.ESCOLÀPIES 47
Junior Femení A C.B.ESCOLÀPIES 66 SANT JOANENC 55
Junior Masculí C.B.ESCOLÀPIES 42 RIPOLL 63
Sènior Femení SARRIA 44 C.B.ESCOLÀPIES 40

Primera jornada de l’any 2009 i balanç negatiu pel Club BàsquetEscolàpies, 8 derrotes per només tres victòries. Derrotes aclaparadores del Pre Mini Masculí B a Sant Gregori, del Mini Femení a casa davant de l’Adepaf, del Mini Masculí B a la pista de l’Escola Pia i del Cadet Masculí a casa amb la Salle. Derrota en elsd arrers instants del Infantil Femení davant de l’Hostalric. El Cadet Femení no ha pogut amb el ritme imposat pel Cassanenc, molt encertat entot el partit. El Junior Masculí ha lluitat pel partit en els tres primers períodes però s’ha enfonsat en el darrer quart i finalment s’ha imposat elRipoll. El Sènior Femení ha perdut en el darrer minut de un partit igualat des del començament, on ha decidit la veterania del Sarrià. El Pre Mini Femení comença l’any amb una important victòria a la pista del Sant Gregori que el manté al capdavant del seu grup. El Junior Femení B ha guanyat a la pista del Calonge. Partit molt igualat en la primera meitat però que s’ha decantat en el tercer quart gràcies a la intensitat defensiva i millor selecció de tir a cistella. El Junior Femení A continuaes manté entre els capdavanters del seu grup després de la victòria a casa davant del Sant Joanenc. Tot el partit varen anar per davant però en cap moment varen poder marxar en el marcador, patint i lluitant fins al final. El proper diumenge dia 18 a partir de les 10:00 hores es farà unquadrangular d’escola de bàsquet amb nens i nenes de P5 de l’Escola PaulaMontal i de l’Adepaf.