12.1.09

El cadet B de l'Adepaf és a punt de sorprendre el Maristes de Badalona (65-68)


Resultats Dissabte 10-01-09 Promoció (I)

A la represa de la competició desprès de l'aturada de Nadal alguns equips varen notar el pes dels torrons.
El Premini Masculí va jugar un bon partit davant del físicament superior Basquet Vilafant perdent al final per 24 a 88 amb una millora notable respecte el partit de la primera volta.
El Mini B va començar la segona fase de la competició amb victòria contra el CB Blanes Negre per un clar 48 a 21.
El Mini A es va quedar a les portes de la victòria enfront el CB Quart en un partit irregular que va finalitzar amb un ajustat 38 a 42.
El Mini Femení va guanyar còmodament al CB Escolàpies, també iniciant la segona fase, per un còmode 22 a 93.
El Preinfantil Masculí no va tenir problemes per imposar se clarament al CB Sant Josep de Girona Blanc per un contundent 104 a 55.
El Infantil Masculí va començar amb mal peu la fase final perdent contra el CB Sant Josep de Girona C perdent de 2 punts en un final ajustat.
El Infantil Femení va superar còmodament en un bon partit al Dominiques de Salt per un resultat final de 52 a 38.

Resultats Dissabte 10-01-09 Promoció (II)
El Cadet C va lluitar fins al final per endur se la victòria contra el CB Banyoles B lluitant fins al marcador final de 58 a 64.
El Cadet A va patir per tornar amb la victòria de Banyoles contra l'equip A en un partit que va arribar a la prorroga (75-75) i que va acabar amb un marcador final de 80 a 90.

Resultats Dissabte 10-01-09 Territorials
El Júnior B va començar be l'any resolent un partit molt complicat de forma solvent guanyant al CB Olot B per un marcador final de 83 a 75.
El Júnior A no va tenir problemes per desfer se del CB Grifeu de Llança per un clar 75 a 38.
El Júnior Femení no va poder començar l'any amb victòria perdent en el seu desplaçament al CB Olot A perdent per una curta diferencia de 3 punts.
El Sots 21 va plantar cara fins a la mitja part a un dels equips punters de la categoria el CB Quart però caient al final per un clar 95 a 67.

Resultats Dissabte 10-01-09 FCBQ
El Cadet B en el millor partit de la temporada va plantar cara al segon de la categoria, el Maristes Ademar B de Badalona, guanyant li dos quarts i arribant al final del partit amb opcions de victòria perdent per un marcador de 68 a 58.
El Sènior B va tenir contra les cordes al CB Llagostera A arribant a guanyar per diferencies còmodes al llarg del partit però perdent al final per una justat 67 a 72.