10.12.08

L’AJAE ja té a punt una altra edició del Festival d’Arts Marcials a benefici de La Marató de TV3


Es durà a terme aquest proper diumenge 14 de desembre al matí oberta a tothom, aplegarà un munt de disciplines i combinarà diferents classes simultànies en què no cal ser un practicant habitual per poder participar-hi

Figueres- L’Associació de Judo de l’Alt Empordà ja té enllestida una nova edició del Festival d’Arts Marcials a benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a recollir fons per a la investigació de les malalties mentals (depressió, angoixa, l’esquizofrènia, trastorns de personalitat...), que se celebrarà durant el matí d’aquest proper diumenge 14 de desembre al nou poliesportiu municipal de Figueres. Una vegada més, el festival serà obert a tothom –no cal ser practicant habitual de cap de les disciplines- i s’ha fixat un donatiu d’inscripció de 10 €, que seran lliurats de manera íntegra a la Fundació La Marató de TV3. L’AJAE ha previst que la matinal s’iniciï pels volts de quarts de deu, a la pista 3 del pavelló figuerenc, en què s’habilitaran 4 zones de tatami. De 10 h del matí a 12 h del migdia se succeiran les classes obertes de mugendo, kobudo, jiu-jitsu, judo, nambudo, kung-fu, brazilian i karate. A partir del migdia es durà a terme una classe de jocs de lluita adreçada exclusivament als més menuts, d’entre 4 i 8 anys, mentre que tancarà la matinal una sessió simultània de brazilian, kung-fu i taekwondo, que precedirà les exhibicions finals i l’acte de cloenda (13 h).

L’Associació de Judo de l’Alt Empordà ha vist com any rere any augmentava el nombre de clubs que s’adherien a la celebració d’aquest festival benèfic. Enguany seran presents a Figueres diferents centres gironins, la majoria altempordanesos: Gimnàs Savas, CEIP Salvador Dalí, CEIP Maria Àngels Anglada, CEIP Amistat, CEIP Josep Pallach, Escola La Salle, Gimnàs Ki Hop, Centre Mandala i Gimnàs Mugendo, de Figueres; Centre d’Esports Olot i Karate Ashyura, de la Garrotxa; Gimnàs Tae-Sport, de Vilafant; Judo Vilafant; Judo Albahnos, d’Agullana; CEIP Llagut, de Sant Pere Pescador; Judo Nova Unió, de Lloret de Mar; GEiEG, de Girona i Pavelló de Llers. La llista de professors que, de manera totalment desinteressada, impartiran les diferents classes, també és d’allò més extensa: Ciril Riera i Jesús Vázquez (brazilian jiu-jitsu), Manel Padilla (taekwondo); Josep Cruz (jiu-jitsu Juko Ryu, Juli Solera (jiu-jitsu); Emili Espar (mugendo i kick-boxing); Pedro Carpintero, Miquel Albalate, Miquel Riera, Lluís Gratacós, Manel Català i Marc Dailos (judo); Pep Esteban (karate i kobudo); Isidoro Morante (nambudo); Iban Galindo (aikido) i Josep Sivillà (kung-fu i tai-chi).

Cal esmentar que aquest mes de desembre són molts els actes esportius que es porten a terme a l’Alt Empordà a benefici de La Marató de TV3. Diumenge, a Vilamalla, Cantallops i Capmany es faran, de bon matí, caminades benèfiques pels voltants de les citades poblacions. L’IES de Vilafant, el mateix dia, organitza una marxa a peu o corrents d’uns 8 quilòmetres de recorregut seguint l’itinerari del riu Manol. El passat cap de setmana ja es va celebrar un campionat de Pitch & Putt, a Empuriabrava i un de golf, a Navata, i una quina solidària del CF Llers.

.

1 comentari:

Miquel Riera ha dit...

Gracies per l'escrit Ivan .
Us esperem a tots i a totes !!!!