24.12.08

Figueres proposa per Nadal diferents activitats esportives adreçades sobretot a la mainada


Una matinal d’esports, el dia 29; una jornada amb els joves d’El Dofí, l’endemà, i una de bàsquet 3x3, el 2 de gener, complementen l’oferta de la pista de gel de la Rambla i les dues activitats ja celebrades, vinculades a l’aigua i a la gent gran

Figueres- L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Figueres ha dissenyat un paquet de propostes esportives, adreçades sobretot a la mainada, amb vista a donar alternatives de lleure als escolars amb motiu del parèntesi nadalenc. Després de la matinal de Jocs a l’Aigua de dilluns –que també és un clàssic durant les Fires i Festes de la Santa Creu, a la piscina climatitzada de la ciutat, en què tots els participants van poder gaudir de tot un seguit de material didàctic i d’estructures inflables aquàtiques, ahir va ser el torn de la gent gran. L’emotiva jornada es va fer al poliesportiu municipal, al matí, amb una gimcana basada amb diferents disciplines esportives –handbol, futbol sala, voleibol, tennis, tir amb arc, bàsquet... en què també els més menuts tenien la possibilitat de prendre-hi part.

L’Ajuntament figuerenc ha reservat tres propostes més de caràcter lúdic per després de Nadal. Dilluns, 29 de desembre, el poliesportiu municipal acollirà, entre les 10 h del matí i les 12.30 h del migdia, una Matinal d’Esports, una jornada similar a la reservada a la gent gran que també servirà per combinar diferents modalitats esportives, però que es desenvoluparà mitjançant jocs pre-esportius, populars i també amb accions específiques de cadascuna d’aquestes. L’oferta esportiva nadalenca a Figueres també tindrà un espai per als joves del Centre de Lleure El Dofí, dimarts dia 30 –de 10h a 12.30 h. L’activitat contempla una gimcana en què es duran a terme activitats relacionades amb el gruix de les modalitats esportives clàssiques –futbol sala, handbol, tennis, tir amb arc, bàsquet, voleibol, handbol, hoquei... La matinal, oberta a tothom, comptarà amb la participació dels joves del Centre El Dofí. La darrera de les activitats nadalenques de caire esportiu es farà el dia 2 de gener, a partir de les 9 del matí i fins la 1 del migdia, al poliesportiu municipal. Es tracta de la matinal lúdico-esportiva de bàsquet 3x3, que està dissenyada per oferir als participants diferents jocs col·lectius amb la pilota, concursos de tirs lliures, triples, partits de bàsquet 3x3, 2x2, circuits d’habilitat i destresa... La matinal, oberta a les categories mini, pre-infantil, infantil i cadet, serà supervisada per monitors vinculats a l’esport del bàsquet.

Per segon any consecutiu, a la Rambla de Figueres s’ha habilitat la ja coneguda pista de gel, que ofereix la possibilitat a grans i petits de patinar durant aproximadament una hora. El cost d’aquesta activitat és de 5 euros, amb els patins i el cas –per a menors de 10 anys- inclosos. Enguany, la pista de gel de Figueres romandrà a la Rambla fins al dimecres 7 de gener, diàriament de 10.15 h del matí a 13 h i de 15.45 h a 21 h.