23.12.08

El Circuit dels Arcs de Figueres ja es prepara per rebre dissabte el Motocròs de Nadal

El mateix escenari ja va acollir el passat dia 6 una prova del Campionat Provincial de Resistència Tot Terreny, que va comptar amb una nodrida participació, tal com probablement succeirà aquest proper cap de setmana

Figueres- El circuit dels Arcs serà l’escenari, aquest proper cap de setmana dels dies 27 i 28 de desembre, d’una nova edició del Motocròs de Nadal, que organitza la Penya Motorista Figueres. Dissabte entraran en competició les categories de 50cc, 65cc, 85cc i fèmines, mentre que el diumenge s’ha reservat a les curses per a veterans i júniors 125cc i Sup. De Girona, i per als júniors i sèniors de la província de Barcelona. Els organitzadors han previst que el lliurament de premis, tant en la primera jornada com en la segona, s’efectuï pels volts de quarts de dues de la tarda. El reglament de la competició contempla les clàssiques sessions d’entrenaments i les posteriors dues mànigues ja oficials.

Per altra part, el passat dissabte 6 de desembre, el circuit figuerenc ja va acollir una prova del Campionat Provincial de Resistència Tot Terreny, que va aplegar un nombrós públic encuriosit per contemplar de prop les evolucions de les motos de muntanya. La cursa va estar dominada per Poyeton i Evrad, de la categoria júnior superior, que es van adjudicar la primera posició per davant de Ferran Pujades i Guillem Parés, que van ser els únics capaços de recórrer el mateix nombre de voltes que l’equip guanyador. Pel que fa a la resta de classificacions, Gerard i Silver Gómez van vèncer en la cursa aleví de 65cc (90 minuts), mentre que Marc Hernández i Nil Pons van fer el mateix en la de 65cc. En la cursa de 85cc per a juvenils, Lluís Piera i Albert Arjonilla van aconseguir la primera plaça, seguits Luis Carstens i Nil Busto, i Artur Navarra i Joaquín Ruiz, que van ser 3rs. En la final absoluta, les tres primeres posicions, per aquest ordre, se les van repartir Lluís Piera i Albert Arjonilla, Luis Carstens i Nil Busto, i Artur Navarra i Joaquín Ruiz.

Pel que fa a les curses d’una durada de 180 minuts, Josep Rallo i Alexandre Lladó es van adjudicar la primera plaça en júniors 125cc, per davant de Francesc Rabat i Francesc Grau. En júnior superior, el primer lloc va ser per a la parella formada per Pol Poveton i Gutkin Evard, mentre que en sènior 125cc, Ferran Pujadas i Guillem Parés van creuar la línia d’arribada en primera posició. Mentrestant, Gerard Mas i Marc Puigdemont van imposar-se en la cursa sènior superior, en què Raúl Vilalta va ser segon, i Eloy Cebrià i Jordi Cassà, tercers. La classificació final absoluta la va encapçalar el tàndem Poyeton-Evard, seguit de Ferran Pujades i Guillem Parés i de Gerard Mas i Marc Puigdemont.