14.11.08

La Unió i la Fundació presentaran de manera conjunta els seus equips el proper dia 28 a Vilatenim


Un total de 23 equips (11 de la Unió i 12 de la Fundació) desfilaran conjuntament el proper divendres 28 de novembre per la gespa de l’estadi (20 h) en la celebració del tradicional acte de presentació oficial, que clourà amb un encontre de la 1a Divisió de juvenils

Figueres- La Unió Esportiva Figueres i la Fundació Esportiva Figueres celebraran de manera conjunta, el proper divendres 28 de novembre al vespre (20 h) la presentació oficial de tots els seus equips de la present temporada 08/09. En concret, un total de 23 equips –11 de la Unió, inclòs l’amateur de 2a Regional, i 12 més de la Fundació- desfilaran per la gespa de l’estadi de Vilatenim en un acte en què no faltaran les tradicionals fotografies de família ni els parlaments dels responsables de les respectives entitats. Cal recordar que els unionistes estrenen aquesta campanya els seus equips de futbol base, amb un total de 10 conjunts –dos juvenils, dos cadets, tres infantils i tres alevins- mentre que la Fundació disposa de quatre plantilles en categoria benjamí i vuit més en la prebenjamí. Tampoc faltaran a la cita del proper dia 28 l’alcalde de la ciutat, Santi Vila, ni el regidor d’Esports, Quim Ferrer, que ja han confirmat la seva assistència. A més, també han estat convidats el president de la Federació Catalana de Futbol, Ricard Campoy; el delegat federatiu a Figueres, Carles Mallart, i els responsables del Consell Esportiu de l’Alt Empordà. Seguidament a la presentació es disputarà al mateix estadi l’encontre de lliga entre la UE Figueres “B” i l’EF Garrotxa, corresponent a la 10a jornada del grup 6 de la 1a Divisió juvenil.

Per altra part, el partit de la 8a jornada de lliga al grup 15 de 2a Regional que havia d’enfrontar la UE la Jonquera i la UE Figueres en terreny fronterer el dia 2 de novembre i que va ser ajornat a causa del mal estat del terreny de joc per culpa de la pluja, es disputarà el proper dilluns 8 de desembre. Dos dies abans, dissabte dia 6, l’equip de Marcel·lí Coto haurà rebut l’Agullana a l’estadi de Vilatenim, en el partit de la 13a jornada de lliga.

Així mateix, a banda del partit de la 10a jornada que el primer equip de la Unió jugarà diumenge a Sant Miquel de Fluvià (16 h), cal destacar que el cadet A, de Divisió d’Honor, rebrà el mateix dia (11.45 h) la visita de la Damm, a l’estadi de Vilatenim, mentre que l’aleví A, de la mateixa categoria, es desplaça, també diumenge, al camp de la UE Lleida (11.30 h). També jugarà com a visitant el cadet B, a Peralada, dissabte (11.30 h), mentre que l’infantil B viatjarà, el mateix dia, a Palamós (9.30 h) i l’infantil C, a Llançà (12 h). En canvi, jugaran com a locals al camp del Far dissabte els alevins B (10 h) i C (16 h), enfront del Porqueres i el Cadaqués, respectivament, i l’infantil A, que hi rebrà diumenge la FPE Mataró (10 h). En juvenils, l’equip A jugarà a Vilatenim davant del Granollers (16 h), mentre que el B, al Far, s’enfrontarà al Banyoles (12 h), tots dos el dissabte.