23.10.08

Pacreu i Fernández (Ki Hop), plata i bronze al Campionat d'Espanya Open de la FEDAMC

El passat cap de setmana va tenir lloc a Barcelona el 1er campionat d’espanya Open organitzat per la FEDAMC, mes concretament a la població de Mollet del Vallès. A aquest primer campionatn el nombrós públic que va assistir va poder gaudir d'un molt bon nivell d’aquesta art marcial, amb la presència de campions de les comunitats autònomes, inclosos alguns medallistes a campionats d’Europa i a la Copa del Mon.

El campionat es va disputar en les categories Sènior i Júnior de Taekwondo i Sènior i Júnior de Semicontact. A totes les categories els combats van ser molt vibrants ja que els taekwondistes s’havien preparat a consciència el campionat, i cada assalt es va convertir en petites finals amb tota l’emoció que això comporta. La velocitat i l’emoció va ser la tònica general , la qual cosa va fer que els esportistes mes preparats fossin els que van arribar a la final.

En aquest els participants del club KI HOP van ser els llançanencs Raquel Pacreu i Bruno Fernández. Pacreu, que representava la selecció catalana, va quedar classificada en 2n lloc, va demostrar molta velocitat i domini tècnic i tàctic, però una petita lesió no li va permetre lluitar per l’or i es va haver de retirar a 30 segons del final quan anava empatada (7 a 7) amb la seva contrincant. Per la seva part, Fernández va quedar classificat en 3r lloc, experimentant una clara progressió i, tot i la manca d’experiència, va poder superar els seus rivals de 1/16 de final (5 punts a 3 ), de 1/8 de final (per abandonament ) i de quarts de de final (8 punts a 6 ). En el combat de semifinals la seva falta d’experiència durant la competició va fer que arribés sense forces i a la part final va perdre tota opció de lluitar per l’or, essent finalment tercer.