27.10.08

La Unió reforça el seu mig del camp amb l’arribada de Jordi Carrillo (UE Vilajuïga)


De 21 anys i format als equips inferiors de la Salle i de la FE Figueres, admet que l’ascens no serà gens fàcil “perquè tots els rivals juguen molt motivats contra nosaltres”, i que assegura ser conscient “que se’ns exigirà molt”

Figueres- La Unió Esportiva Figueres va tramitar a finals de la setmana passada la fitxa federativa de Jordi Carrillo (UE Vilajuïga), que des de feia dues setmanes ja s’entrenava sota les ordres de Marcel·lí Coto. Carrillo es converteix així en la segona incorporació de l’equip unionista des que es va iniciar el campionat de 2a Regional, després de l’arribada de Marcos Cabezos, que ocupa la vacant del lesionat Jordi Masquef –ja se li ha retirat el guix que l’immobilitzava la cama esquerra i aquesta mateixa setmana començarà la recuperació de la fractura al peroné- i que també procedia del club de Quermançó. Figuerenc de 21 anys (31/05/1981), Jordi Carrillo és un habitual al centre del camp, en tasques especialment defensives. Format als equips inferiors del CE La Salle i de la FE Figueres, el darrer fitxatge de la Unió va fer després un parèntesi a la seva trajectòria futbolística per formar part de la plantilla del García Empuriabrava de futbol sala. Carrillo va començar la present temporada amb la UE Vilajuïga, a 3a Divisió, però només havia arribat a vestir-se de curt amb el filial de 2a regional –un partit.

El nou migcampista de Marcel·lí Coto no creu que la pressió per tenir quasi l’obligació de pujar de categoria el pugui influenciar a l’hora de rendir dins del terreny de joc: “Quan surts al camp no hi penses. Ets conscient que has de guanyar i estàs concentrat en el partit. El que està clar és que sempre vols guanyar. Nosaltres ja sabem que se’ns exigirà molt, però sempre volem guanyar”. Carrillo ja va poder comprovar dissabte a la tarda, en el partit del seu debut contra l’Aro (1-1) –va entrar al camp a la segona meitat (62’) en substitució de Marquitos, que els rivals tenen el Figueres en el seu punt de mira: “Tots els rivals vénen molt motivats a Vilatenim. Ens costarà molt guanyar cada partit”. Tot i que preferiria que fos el seu actual entrenador qui el definís, Jordi Carrillo veu en “el manteniment de la pilota i la recuperació” les seves millors virtuts, al mateix temps que afegeix que “participo més en l’elaboració i construcció de les jugades d’atac que no pas en acabar-les”.