Junior Femení A C.B.ESCOLÀPIES 60 ADEPAF 57
Junior Masculí C.B.ESCOLÀPIES 46 ROSES 53
Sots 25 Masculí C.B.ESCOLÀPIES 52 SANT JOANENC 61
Sènior Femení PALAU 43 C.B.ESCOLÀPIES 46

Aquest cap de setmana s’han disputat 14 partits amb un balanç de 6 victòries i 7 derrotes. El Pre Mini Femení i el Pre Mini Masculí A han guanyat amb facilitat els seus partits davant del Vedruna i l’Escala gràcies a la diferencia d’edat i alçada. El mateix ha passat amb el Mini Femení en el seu desplaçament ala pista de l’Esplais i amb el Mini Masculí B davant del Porqueres. El Mini Masculí A ha guanyat al Banyoles en un partit molt disputat en alguns períodes però dominat pels nostres en la resta. El Sènior Femení haguanyat el seu primer partit a la pista del Palau Sacost; partit molt seriós i molt treballat a la part final confirmant la millora de joc que ja es veia en els darrers partits. Excepcional derbi el disputat a última hora del dissabte entre el Junior Femení A i l’Adepaf. El públic que omplia la grada va gaudir de un partitple d’esportivitat i molt emocionant. El primer període va ser dominat per l’Adepaf gràcies al seu encert anotador (13-23). A partir del segon temps les Junior A varen començar a imposar la seva lluita i les jugadores varen lluitar de valent per recuperar 5 punts més i posar-se només a 2 a falta del darrer període (47-49 ). Un últim quart emocionant va portar a l’empat a falta de 4 minuts per acabar. Ambdós equips varen treballar però la fortalesa mental i l’encert en els tirs lliures van donar-nos la victòria final imantenir la imbatibilitat. El Pre Mini Masculí B ha perdut a casa davant del Vilafant. L'infantil Femení va acabar perdent un partit que tenia dominat a la pista dels Maristes. Res no ha pogut fer el Cadet Femení en el seu partit davant del Tordera. El Cadet Masculí ha rebut un gran correctiu a la pista del Porqueres on no els ha sortit res bé. El Junior Femení B ha perdut a lapista del Cornellà més per errors propis que pels mèrits del rival, un partit per oblidar. El Junior Masculí ha perdut davant del Roses anant per darrera tot el partit. Millora de joc a la segona meitat que no ha servit per recuperar la diferència de la primera. Bon partit del Sots 25 davant del líder de la categoria; molta lluita especialment en defensa que ha permès mantenir-nos per sota dels 10 punts gairebé en tot el partit. A falta de 1 minut i perdent de 3 un parcial de 0-5 ha decidit el partit.