10.10.08

El Figueres s’abona a les noves tecnologies i modernitza el seu lloc web


El club ha posat en marxa un programa informàtic que permet a entrenadors i delegats introduir de primera mà a uefigueres.cat les cròniques dels diferents partits, tant del primer equip com de tots els equips de futbol base, perquè puguin ser consultades pels visitants al seu lloc web

Figueres- La Unió Esportiva Figueres ha apostat fort per abonar-se a les noves tecnologies i, d’aquesta manera, estirar la mà als seus socis i seguidors i, a la vegada, facilitar la tasca als mitjans de comunicació. Així, el club unionista ha posat en marxa al seu lloc web –www.uefigueres.cat- un innovador programa informàtic que permet als entrenadors i delegats introduir les dades dels partits de cada jornada –alineacions, gols, targetes, cròniques, fotografies...- perquè puguin ser consultades pels visitants poques hores després que finalitzin. D’aquesta manera, des de la mateixa pàgina d’inici, accedint a la finestra del futbol base del marge inferior esquerre del web, tots aquells qui ho desitgin podran disposar de totes les dades dels partits disputats pels diferents equips de l’entitat –un amateur, dos juvenils, dos cadets, tres infantils i tres alevins- de la jornada en qüestió i quasi de manera immediata. El web de la Unió, però, manté la mateixa estructura que l’ha dut a rebre més de 30.000 visites des que es va posar en marxa, ara fa poc més d’un any, amb els apartats destinats a les l’actualitat, dades del club, estructura, primer equip, himne, història, uniforme, penyes, patrocinadors i el reservat a formalitzar peticions d’alta de soci on line.

Des del club, que ha destinat molts mesos de feina a la posada a punt d’aquest programa informàtic, la nova proposta és una antiga il·lusió que, per fi, ha vist la llum: “Tenim clar que les noves tecnologies potser seran com música celestial per al soci de més edat, però és un camí de futur. El jovent ja domina el tema informàtic i és una manera de viure el pols de l’entitat amb facilitat i sense moure’t de casa”, comenta Pere Aguado, el president blanc-i-blau, que afegeix que aquesta nova opció al web de l’entitat permet “gaudir de la informació quasi al moment d’una manera molt innovadora i que pot estar a l’abast de tothom”. No en va, la Unió considera, en boca d’Aguado, que “és un clar signe d’apropament al soci i a l’afeccionat. La junta, que hi ha destinat moltes hores d’esforç, hi creu molt”.