28.7.08

La Unió, que dissabte disputarà el primer amistós, contra el Bisbalenc, ja treballa


Els de Coto van tenir divendres al vespre el primer contacte amb els terrenys de joc –sense Abraham, que ja fa 2 setmanes que s’entrena amb el Miapuesta Vilajuïga- i aquest proper cap de setmana ja afrontaran un partit de preparació, a la Bisbal

Figueres / La Unió 08/09 es va posar en marxa el passat divendres al vespre amb poques cares noves i amb l’absència del davanter Abraham Huguet –segon màxim golejador de l’equip la temporada passada amb 23 dianes- que, tot tenir un compromís signat amb el club fins al juny de 2009, des del passat de juliol ja s’entrena sota les ordres de Napo Cayuela i Manel Cabezos al Miapuesta Vilajuïga, l’antiga UE Miapuesta Figueres, que enguany militarà a la 3a Divisió Nacional. En aquest retorn a la feina, Xavi Gallego i Luque (FE Figueres), Bolasell i Díaz (AE Roses), Cano (Empuriabrava) i Rubén (Agullana) van ser les novetats del conjunt blanc-i-blau, que encetarà la temporada el proper 14 de setembre a Vilatenim –contra un altre rescent ascendit, el Vilabertran- amb el clar objectiu de pujar a 1a Regional. Així, el nou Figueres ja treballa amb la mirada fixada en el primer amistós de preparació, el proper dissabte 2 d’agost a la Bisbal, enfront del Bisbalenc, de 1a Regional (19 h). La Unió només trepitjarà l’estadi de Vilatenim aquest estiu per enfrontar-se, el 6 de setembre, al Sabadell B, també de 2a Regional. La resta de compromisos de preparació els disputarà lluny de Figueres: contra l’Olot (18 h), de 1a Regional, i el Banyoles (19 h), de 3a Divisió, al Torneig de l’Estany, en un 3x1 que tindrà lloc al Municipal banyolí el dia 10 d’agost; a Sant Feliu de Pallerols, contra l’Hostoles, de 2a Regional, el dia 16 (19 h); a Perpinyà, enfront de l’equip local, de la 3a Divisió francesa, el dia 23 (20 h); i al torneig de Maià de Montcal, els dies 30 i 31 -davant dels amfitrions, de 3a Regional (21 h), dissabte, i la final o el partit per al tercer i quart lloc –davant del Banyoles o el Besalú, diumenge.

Per altra part, els dos equips juvenils unionistes seran els primers de la recent creada estructura de futbol base –absorbida de la FE Figueres- que iniciaran la pretemporada, el proper 6 d’agost. L’infantil A, de Joan Mallart, i el cadet A, d’Eduard Ortega, començaran la preparació els dies 8 i 11, respectivament, mentre que el cadet B ho farà el dia 18. L’aleví A i l’infantil B tindran el seu primer contacte amb els terrenys de joc en només un dia de marge, els dies 19 i 20, mentre que els tres darrers equips en començar a treballar seran l’infantil C, el 27 d’agost, i els alevins B i C, que ho faran l’1 de setembre.

El Miapuesta Vilajuïga ja coneix el calendari de 3a Divisió

El controvertit Miapuesta Vilajuïga –l’antic UE Miapuesta Figueres- ja coneix el calendari que el portarà al seu històric, i polèmic, debutaran a 3a Divisió. Els de Napo i Cabezos s’estrenaran a la categoria al camp del Balaguer, el 31 d’agost, i tancaran el campionat el 24 de maig, al terreny de joc de l’Europa. Cassà, Blanes, Palamós i Banyoles són els altres representants gironins a la categoria. Curiosament, el M. Vilajuïga disputarà dos derbis consecutius a la primera volta, a la 11a i 12a jornada, els dies 2 i 9 de novembre, contra el Cassà i el Blanes, respectivament. Els de Quermançó rebran l Palamós a la 14a jornada, el 23 de novembre, i jugaran a l’Estany el 21 de desembre, a la penúltima jornada del primer tram de lliga. Històrics com l’Hospitalet, el Reus, el Mataró, el Premipa, el Manlleu i l’Espanyol B, i poderosos com la Rapitenca, el Vilanova o el Santboià convertiran la 3a Divisió d’enguany en una autèntica guerra per a l’ascens. L’equip de Napo i Cabezos s’ha reforçat amb un nombrós grup de jugadors que, la temporada passada, militaven en equips altempordanesos de categories inferiors: Marquitos, Vilarrodà i Atxaga (Roses), Bazán (Base Roses), Rubén Roca, José Hernández i Miki Soler (Peralada), Borja Simón i Chacón (Llançà), Bech i Txiqui (Vilajuïga), Edgar Simón (FEF juvenil) i Richard i Sergio Casanova (Empuriabrava). El club també ha fet oficial el fitxatge d’Abraham d’Huguet, tot i que la Unió, amb el qui el davanter encara té fitxa, no dóna per feta la seva marxa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
Ivan si ens fas un un logo o una imatge per fer-lo nosaltres, ja que no sé que posar, et posarem l'enllaç del blog a la web dels Ultres.

I si voldries publicar les notícies de la Unió a l'apartat de premsa del forum (ja que a hi ha vegades com aquestes dues últimes setmanes que no ho he pogut fer), o si hi ha algun sistema que les publiqui automatic. (Ja veus que sempre es posa la font i també l'enllaç)

Salut i Força Unió!