2.7.08

Cinc medalles i primer lloc per equips per al TKD Joan’s al català sub-21 de taekwondo

David Quevedo i Àlex Egea es van endur la medalla d’or, i Anas Jhina, Yoel Acedo i Mercedes Zunzunegui, la de bronze, al Campionat de Catalunya sub-21 disputat el passat 20 de juny a Barcelona

Figueres / El Club TKD Joan’s, de Roses, va ser el millor gimnàs català al Campionat de Catalunya sub-21 de taekwondo, disputat el passat 20 de juny al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, amb la participació de prop de 115 competidors que buscaven una plaça per a l’estatal de la categoria. En aquesta ocasió, el TKD Joan’s va presentar al català 5 taekwondistes: David Quevedo i Àlex Egea, medalla d’or, i Anas Jhina, Yoel Acedo i Mercedes Zunzunegui, bronze. Tots cincs van ser convocats per entrenar amb la selecció catalana –en què Egea i Quevedo tenen assegurat ja un lloc a l’equip titular gràcies al seu primer lloc a Barcelona- amb l’objectiu de preparar el Campionat d’Espanya que se celebrarà ja a la tardor. El Joan’s va pujar a l’esglaó més alt del podi en la classificació absoluta per equips, gràcies a la brillant actuació dels seus joves taekwondistes.