2.7.08

Fàtima Ribot obté un triomf de prestigi a Corea que li podria obrir les portes del Mundial de judo


La judoka de l’AJAE va arribar al país asiàtic després d’endur-se el títol al Torneig de Castella-la Manxa, el passat 22 de juny, que li assegura una plaça a l’europeu júnior de Polònia

Figueres / La judoka de l’Associació de Judo de l’Alt Empordà Fàtima Ribot va tancar el mes de juny embutxacant-se la seva participació, ja de manera matemàtica, al Campionat d’Europa Júnior que es farà el proper mes de setembre a Varsòvia (Polònia), gràcies al seu primer lloc al Torneig de Castella-la Manxa disputat el passat 22 de juny al pavelló municipal de Yunquera de Henares, a Guadalajara. Ribot, que hi arribava liderant el rànquing de la categoria després d’endur-se el títol estatal i el Campionat Internacional de Portugal, serà a l’europeu gràcies al coixí de punts que ha aconseguit en relació a les seves rivals.

Després de la competició castellano-manxega, Ribot es va desplaçar a Corea amb la selecció espanyola, per prendre part a una estada conjuntament amb les millors judokes asiàtiques. El passat dia 27, al Campionat Internacional coreà i en una eliminatòria de 16 participants, la de l’AJAE va vèncer el primer combat enfronta de la representant de Singapur i, posteriorment, va eliminar la campiona de Mongòlia. A les semifinals, Ribot no va baixar el seu rendiment i es va desfer de la judoka japonesa abans de derrotar a la final la representant coreana, assolint així un títol de gran prestigi que, fins i tot, li podria obrir les portes del Mundial.