17.6.08

F. Carrión i R. Coll s’imposen a l’scratx del Circuit GolfClass de Peralada, amb 147 golfistes

En el que resta de mes de juny, el Club de Golf peraladenc rebrà el Circuit Andbanc Mora, el proper dissabte, i el V Circuit Català per parelles i la 3a de les quatre proves del III Circuit Català Individual, el cap de setmana següent

Peralada / Francisco Carrión i Roser Coll van ser els guanyadors, en la categoria masculina i femenina, respectivament, de la classificació scratx del torneig del Circuit GolfClass que, en la modalitat stableford individual, es va disputar el passat cap de setmana dels dies 14 i 15 de juny a les instal·lacions del Club de Golf Peralada. Un total de 147 golfistes –126 en homes i 21, en dones- van prendre part a la competició. En la classificació scratx masculina, Carrión va ser 1r amb un total de 33 punts, per davant de Francisco Javier Rodríguez i de Jordi Palomeras, tots dos amb 31. Juan Miguel Pérez va ser 4t, en solitari, amb 29 punts, mentre que Lluís Campoy, Marlon Veitl i Fernando Pertierra van compartir la 5a plaça, amb 27 punts. Francisco Sancho i José Poll, amb 26, van ser 8è i 9è, i Vicente Ríos, amb 25, 10è. En la classificació scratx femenina, el primer lloc va ser per a Roser Coll, amb 23 punts, seguida de Patrícia Maurey, amb 21, i d’Elke Steinebach, amb 19.

En la categoria handicap masculí inferior, Francisco Carrión també va encapçalar la classificació, amb 40 punts, els mateixos que Juan Miguel Pérez i Vicente Ríos. Esteve Torras va ser 4rt, amb 39, mentre que Francisco Javier Rodríguez i Antonio López, amb 38, van compartir la 5a plaça. Francisco Sancho, Pere Currius i José Maria Rovira, amb 37, van compartir el 7è lloc d’una taula amb 61 golfistes. En handicap masculí superior, amb 65 classificats, la primera plaça va ser per a Víctor Frutos, amb 46 punts, dos per damunt de Ramon Martínez que, amb 44, va ser 2n. El tercer lloc el van compartir, amb 43 punts, Jordi Hidalgo i Alberto Sáenz. Més lluny, José Miguel Díez i José María Briesca van ser 5ns, amb 40 punts, i Juan Boneta, 7è, amb 39. En handicap femení, Elke Steinebach va ser 1a amb 40 punts, els mateixos que Carmen Cano. J. Hernando seria 3a, amb 37, i Roser Coll 4a, amb 33.

Pel que fa als premis especials, Joan Griera es va endur el trofeu a la bola més propera al forat 6, mentre que Malcom Bradshaw el va emular en el forat 9. Albert Pons i Xavier Maynou van ser els golfistes que més es van apropar, amb el seu cop inicial, als forats 12 i 14, respectivament, mentre que Juan Antonio Otero va aconseguir un hole in one al forat 18. El drive més llarg masculí en el forat 4 el va protagonitzar Pere Pau Garcia, mentre que Roser Coll va fer el mateix en l’apartat femení.

El Club de Golf Peralada seguirà acollint competicions en les properes setmanes. El proper dissabte 21 de juny, les seves instal·lacions rebran el Circuit Andbanc Mora, en la modalitat stroke play, mentre que una setmana més tard, el dia 28, li arribarà el torn al V Circuit Català de Parelles, en greensome. Paral·lelament, també s’hi farà, des del dia 27 i fins el dia 29, el III Circuit Català de Golf, en la modalitat stableford, que compta amb un total de 4 voltes –la de Peralada és la 3a- i que es va iniciar al Golf Torremirona de Navata. El circuit es tancarà al novembre, a les instal·lacions del PGA Golf Catalunya.