19.6.08

El CTT Tramuntana i el CTT Bàscara, clars dominadors del Campionat Provincial de tennis taula


Els dos clubs altempordanesos van gairebé monopolitzar tots els podis dels quadres per equips, individual i de dobles del territorial gironí, que es va disputar el passat cap de setmana a la localitat bascarenca

Bàscara / Els jugadors del CTT Tramuntana, de Figueres, i del CTT Bàscara, van ser els autèntics protagonistes del Campionat Provincial Gironí de tennis taula, en les modalitats d’equips, individuals i dobles, que es va disputar aquest passat cap de setmana a les instal·lacions esportives dels bascarencs. En la categoria benjamí, infantil i absoluta, l’equip del CTT Bàscara es va endur el títol, mentre que el TT Tramuntana va treure el nas entre els primers llocs en la juvenil. Ambdós, però, van acumular també segones i terceres posicions.

Els juvenils del CTT Tramuntana van dominar la categoria, en els seus quadres individuals i de dobles, de cap a peus. Joni Díaz es va proclamar campió provincial en individuals, en una categoria en què el seu company de club David Colinas va ser 2n. En dobles, la parella figuerenca també es va endur la primera plaça, en un quadre en què Manel Balanzó i Josep Faig, també del CTT Tramuntana, van ser 3rs. En la classificació per equips, els de la capital no van estar tan afortunats, i no van poder accedir a la final, fet que els hauria permès obtenir els tres títols en joc de la categoria. D’altra banda, en la categoria aleví, les jugadores figuerenques Miqueleta Balanzó i Helena Colinas, les úniques fèmines inscrites, van demostrar estar al mateix nivell que els millors nois, tot essent 3res en la classificació per equips, així com també en dobles. Balanzó i Colinas van ser capaces, a més, d’arribar als quarts de final en individuals. En aquesta eliminatòria, Helena Colinas guanyava momentàniament per 2-0 el que finalment seria el subcampió, Nil Basora, que va reaccionar i la va acabar derrotant per 3-2. Tampoc Balanzó va poder accedir a les semifinals, després de caure contra el que més tard seria el campió. En benjamins, Àlex Llobet, el buc insígnia de l’entitat en aquesta categoria, va obtenir el subcampionat en el quadre de dobles, fent parella amb el jugador del Cassà Artacho.

Per la seva part, els amfitrions del CTT Bàscara no van fallar, i van ser presents en bona part dels podis de les diferents categories. Per equips, els bascarencs van aconseguir el títol de la categoria absoluta després de doblegar a la final el Torroella per un contundent 3-0. En individuals, el primer lloc va ser per al també jugador del CTT Bàscara Óscar Gallego, mentre que David González seria 3r, juntament amb Manel González (Olot). En dobles, la parella bascarenca Óscar Gallego-Josep Alech van superar a la final les fèmines, i companyes de club, Marta Alech i Eulàlia Santilari. En juvenils, el CTT Vilablareix va sorprendre el CTT Bàscara –amb Adrià Herrero i Marc Vilà- a la final. En infantils, els bascarencs es van mostrar intractables, essent 1rs per equips i ocupant les dues primeres places en el quadre individual, en què Norbert Prat va vèncer Oriol Hurtós. Tots dos, precisament, van fer parella en els dobles, on van perdre contra els representants del CTT Vilablareix. Finalment, en veterans, els garrotxins del CTT Olot van ser els autèntics dominadors. Van superar a la final per equips el CTT Bàscara i van ocupar els primers llocs en el quadre individual. En dobles, els olotins van guanyar a la final la parella formada per Mingo Hurtós i Àlex Colinas.