22.5.08

Marta Alech i Eulàlia Santilari (CTT Bàscara) es reparteixen 7 podis al català d'Edats


Santilari es va endur quatre medalles (un or, dues plates i un bronze), mentre que Alech va recollir un segon lloc i dos tercers, a la competició aleví, infantil, juvenil i sub-21 disputada els passats 17 i 18 de maig a Bàscara

Bàscara / Les jugadores del CTT Bàscara Marta Alech i Eulàlia Santilari es van repartir un total de 7 podis –tres per a la primera, una plata i dos bronzes, i quatre per a la segona, un or, dues plates i un bronze- al Campionat de Catalunya aleví, infantil, juvenil i sub-21 de tennis taula, que es va fer a les instal·lacions del club altempordanès els passats 17 i 18 de maig. Eulàlia Santilari es va endur l’or en la competició sub-21 de dobles mixtos, fent parella amb Max Ugarte (Falcons). En el quadre de dobles juvenils mixtos, també amb Ugarte, Santilari es va endur la plata. També d’argent va ser la medalla en la categoria juvenil femení de dobles, al costat de Marta Alech. En individuals, Santilari va ser 3a en juvenils, la mateixa posició que va ocupar Marta Alech, que repetiria en el quadre juvenil doble mixt, amb Marc Caymel (Borges).

En la categoria juvenil masculí individual, el títol va ser per a Ferran Brugada (Falcons), que va superar a la final Joan Moregó (Calella) per 3-1. Alberto Luño (Calella) i Max Ugarte (Falcons) van ser 3rs. L’únic representant altempordanès del quadre va ser Adrià Herrero, que va caure a la ronda inicial contra Xavier Peral (Mataró), per 3-2. En alevins, el campionat se’l va endur Yordi Jason Ramos (Mataró), que va derrotar en l’últim partit Adrià Mallorquí (Calella) per 3-1. Andy Frey (Ripollet) i Raúl Porta (Ripollet), bronze. En juvenil femení, Nadina Riera (Vic) es a penjar l’or després de doblegar a la final Berta López (Ripollet), en un quadre en què Santilari i Alech, que van perdre en semifinals per 3-2, van ser 3res. En alevins, quadre femení, Marina Balanzo i Helena Colinas (CTT Tramuntana) van superar la primera ronda. En vuitens de final, Balanzo va caure enfront de Mireia Badosa (Ripollet) per 3-1, mentre que Colinas deixaria enrere Paula Berenguer (Cassà) per 3-2. En els quarts, però, Badosa la va eliminar per 3-1. El títol seria per a Nora Escartín (Passi), que va derrotar Mireia Badosa per 3-1. Júlia Roca (Passi) i Xuan Zhang (Cassà), bronze, i Mariona Sáenz (CTT Bàscara), eliminada a la segona ronda.

En els dobles juvenils masculins, Oriol Hurtós i Norbert Prat (CTT Bàscara), a la part alta del quadre, i Adrià Herrero i Marc Solés (CTT Bàscara), a la baixa, no van passar de la primera eliminatòria. Joan Moregó (Calella) i Ferran Brugada (Falcons) van ser primers; Max Ugarte (Falcons) i Alberto Luño (Calella), segons, i Aleix Beneyto i Marc Caymel (Borges) i Toni Grau (Mataró) i Sergi Martínez (Falcons), tercers. En el doble juvenil femení, Marta Alech i Eulàlia Santilari (CTT Bàscara) van perdre la final per un ajustat 3-2 davant Nadina Riera (Vic) i Anna Grau (Mataró). El tercer lloc seria per a Meritxell Ferret i Berta López (Ripollet) i per a Alba Cladellas i Etna Vicent (Mataró). En el doble juvenil mixt, Santilari va ser 2a, fent parella amb Max Ugarte. A la final perdrien contra Nadina Riera (Vic) i Ferran Brugada (Falcons). Marta Alech i Marc Caymel, tercers. En alevins masculins, primer lloc per a la parella Raúl Porta (Ripollet)-Yordi Jason Ramos (Mataró); segon per a Carlos Carulla (Falcons) i Adrià Mallorquí (Calella) i tercers per a Lluís Tió i Pau Tió (Calella) i Marc Busquets i David Pibernat (Cassà). En el doble aleví femení, Alba Solés i Mariona Sáenz (CTT Bàscara) van caure a la primera ronda i Helena Colinas i Maria Balanzo (CTT Tramuntana), a la segona. El títol va ser per a Mireia Badosa i Anna Ibáñez (Ripollet). Badosa repetiria títol en el doble aleví mixt, al costat de Raúl Porta (CTT Ripollet). Mariona Sáenz (CTT Bàscara), que feia tàndem amb Pau Tió (Calella) va ser eliminada en els quarts de final.

En l’individual sub-21 masculí, Joan Moregó (Calella) va vèncer a la final Ferran Brugada (Falcons) –Jordi Gavin (Tonas) i Max Ugarte (Falcons), tercers. En infantils, el títol va ser per a Alberto Luño (Calella). Xavier Peral (Mataró) es va endur la plata, i Guillem Solà (Calella) i Lluís Carulla (Falcons), els bronzes. En l’individual sub-21 femení, Anna Badosa (Cassà) va derrotar a la final per 3-2 Nadina Riera (Vic). Anna Rosselló (Ripollet) i Cristina Vico (Ripollet), terceres. Marta Alech i Eulàlia Santilari (CTT Bàscara) van ser eliminades en els quarts de final. En infantils, primer lloc per a Berta López (Ripollet), que es va desfer a la final per 3-0 d’Alba Cladellas (Mataró) –Etna Vicent (Mataró) i Mireia Badosa (Ripollet) van ser terceres.

En el quadre sub-21 masculí, David Casiñol i Adrià Herrero (CTT Bàscara) no van passar de la primera ronda. L’or va ser per a Joan Moregó (Calella) i Ferran Brugada (Falcons), seguits de Li Yi Long i Ángel Carrión (Ripollet). Max Ugarte (Falcons) i Jordi Gavin (Tonas) i Aleix Beneyto i Marc Caymel (Borges), tercers. En el doble sub-21 mixt, Eulàlia Santilari (CTT Bàscara) va pujar al més alt del podi gràcies al seu triomf a la final davant Anna Badosa (Cassà) i Jordi Gavin (Tonas). En el doble infantil masculí, primer lloc per als jugadors del Mataró Toni Prados i Xavier Peral, que van vèncer en el partit decisiu Alberto Luño i Adrià Mallorquí (Calella) per 3-2. Raúl Porta (Ripollet)-Yordi Jason Ramos (Mataró) i Adrià López-Luís Carulla (Falcons), tercers. Oriol Hurtós i Norbert Prat, del CTT Bàscara, van caure a la ronda inicial, igual que els seus companys de club Bernat Sáenz i Marc Vilà. Tampoc van estar gaire afortunades Alba Solés i Mariona Sáenz (CTT Bàscara) en el doble infantil femení, en què també es van acomiadar del quadre després de la primera ronda. El títol va ser per a Berta López i Mireia Badosa (Ripollet). La plata va ser per a Etna Vicent i Alba Cladellas (Mataró) i els bronzes, per a Xuan Zhang i Paula Berenguer (Cassà) i Júlia Puig i Judith Carbó (Calella). Finalment, en el doble infantil mixt, or per a Judith Carbó i Alberto Luño (Calella), que van imposar-se a Berta López (Ripollet) i Yordi Jason Ramos (Mataró). Alba Cladellas i Toni Prados (Mataró) i Etna Vicent i Xavier Peral (Mataró), bronzes.