27.5.08

Enric Flix fa l’enèsim pols a la RFEF i impugna tres partits de l’última jornada de lliga de 2a B


El president del Miapuesta Castelldefels considera que no es va complir l’article 65 apartat e) de la circular 51 dels estatuts, que especifica que tots els partits amb equips que tenen alguna cosa en joc han de començar a la mateixa hora

Castelldefels / El president de la UE Miapuesta Castelldefels, Enric Flix, ha engegat l’enèsim pols a les institucions –en aquest cas a la Federació Espanyola de Futbol- i ha decidit impugnar tres partits –inclòs el que el seu equip va disputar contra el Llevant B (3-0)- de la darrera jornada de lliga del grup III de 2a B, la que va certificar el descens dels barcelonins a 3a Divisió. Flix, en l’escrit, defensa que, en la darrera jornada, no es va complir la circular 51 del Campionat Nacional de Lliga de 2a B de la RFEF que fa referència a l’article 65 e) dels estatuts federatius i en què s’exposa que tots els partits de l’última jornada del campionat en què hi ha equips implicats en ascensos o descensos han de jugar-se a la mateixa hora. La impugnació del Miapuesta Castelldefels rau en el fet que el xoc entre la Villajoyosa i la Gramenet –els locals podien eludir la promoció de descens- es va disputar dilluns (20 h) atès que diumenge, a l’hora d’inici prevista (18 h), el terreny de joc del Nou Pla estava impracticable a causa de la pluja caiguda durant les hores prèvies. Tal com va succeir en l’última jornada de 1a Divisió, en què la pluja va posposar una hora l’inici del Mallorca-Saragossa i, de retruc, dels partits Ràcing-Osasuna i Recreativo-Valladolid, en què també hi havia coses en joc, Flix reclama que els partits Miapuesta-Llevant B i Terrassa-Espanyol B haurien d’haver estat traslladats també a dilluns, per coincidir amb el Villajoyosa-Gramenet i evitar així que algun equip tingués l’avantatge de conèixer els resultats dels seus rivals.

En l’escrit tramès a la RFEF el passat 22 de maig, el club barceloní deixa clar que el no compliment de la normativa que obliga a unificar els horaris dels partits en què hi ha equips que tenen alguna cosa en joc en l’últim partit de lliga va perjudicar-lo, ja que depenia, precisament, del resultat que es donés entre el Terrassa i l’Espanyol B, que a la vegada estava pendent del que es jugaria 24 h més tard. Flix posa com a exemple la darrera jornada a 1a Divisió i sol·licita, al capdavall de la carta, que “s’acordi anul·lar els tres partits referits i s’ordeni tornar a disputar-los de conformitat amb el que disposa la Circular 51”.

El nou pols d’Enric Flix amb la Federació Espanyola de Futbol ha rebotat a la Federació Catalana, que la setmana passada havia ordenat el partit Miapuesta Castelldefels-UE Castelldefels corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. En un escrit enviat a l’òrgan federatiu català el 23 de maig, Flix comunicava que “en data d’avui hem presentat a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol escrit interessant la anul·lació de tres partits de la darrera jornada del Grup III de la Segona Divisió “B”, amb fonament en l’incompliment de la Circular RFEF nº 51, de 30 d’abril de 2008, en no haver-se disputat els partits Vil·lajoiosa – Gramenet, Terrassa – Espanyol “B” i Miapuesta Castelldefels – Llevant “B” amb simultaneïtat d’horaris. Flix va més enllà, decreta segons el seu criteri que el campionat de lliga a 2a B encara no s’ha acabat i fa saber a la FCF que, per tant, el seu equip no es presentarà a la primera ronda de la Copa Catalunya, i demana la suspensió del partit que havia d’enfrontar els de Vinyals amb el conjunt de Miquel Olmo. Ara, la FCF té l’enèsima patata calenta de Flix a les mans, ja que el seu comitè de competició haurà de resoldre l’incompareixença del Miapuesta en el partit que havia de jugar contra el Castelldefels –segons el sorteig de la segona ronda, el Cornellà serà el rival del vencedor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perquè Déu no ens fa un favor i elimina aquest individu del món del futbol català? Flix compra el Granada 74 i deixa d'emprenyar-nos!