28.4.08

L’AJAE reuneix prop de dos centenars de judokes a la seva Festa dels 10 anys, a Figueres


Figueres / Prop de 200 judokes van prendre part, el passat dissabte 26 d’abril al matí al poliesportiu municipal de Figueres, a la Festa dels 10 anys de l’Associació de Judo de l’Alt Empordà, que l’entitat va commemorar fent-la coincidir amb la 23a edició de la Trobada de Judo Ciutat de Figueres i el Memorial Manel Albalate. La matinal, un dels eixos centrals del calendari d’actes esportius de la primera meitat de les Fires i Festes de la Santa Creu de la ciutat, es va encetar amb els combats corresponents als Memorial Manel Albalate i es va cloure amb una sessió d’entrenament de prop de tres quarts d’hora de durada i impartida pels professors Manel Català i Lluís Gratacós, que es van fer càrrec dels judokes en categoria benjamí i prebenjamí; Miquel Riera, que ho va fer amb els alevins i infantils, i Marc Dailos, amb els adults. Posteriorment es va dur a terme el tradicional acte de lliurament de premis i regals per a tots els participants a la matinal judoka.

Pel que fa a les classificacions, Tornike Kirvalitze (Pare Manyanet), Marc Dailos (Nova Unió), Marina González (Sant Jordi) i Maribel Jiménez (Sant Jordi) van ser els guanyadors, respectivament, de les categories Open masculí –70 kg i +70 kg i Open femení –57kg i +57 kg. En la primera, Gela Kirvalitze (Pare Manyanet), David Brugués (AJAE) i Jacob Baró (GEiEG) van completar el podi. En Open masculí +70 kg, Rafael Murillo (Ripoll), Hugo Rodríguez (AJAE) i Tsvetomir Yordanov (Nova Unió-Lloret) van acompanyar Dailos al calaix. En Open femení –57 kg, el segon lloc va ser per a Yasmin Oulad (AJAE), mentre que en la categoria +57 kg, Carla Ferrández (AJAE) va ser 2a, i Cristina Barragan (Nova Unió-Lloret) i Camèlia Andrei (AJAE), 3a.

Pel que fa a les categories de Promoció, Adan Rodríguez (AJAE) va ser 1r; Eduard Gómez (AJAE), 2n i Fabian Solà (AJAE) i Ilion Kolev (Nova Unió-Lloret), 3rs, en el quadre per a judokes de –70 kg. Per altra part, Dani Moya (AJAE) es va imposar en la de +70 kg, en què Manuel Morón (Tada Ima-Sabadell) va ser 2n, i Jordi Salazar (AJAE) i Marc Pineda (Tada Ima-Sabadell), 3rs. En infantils, el primer lloc del quadre masculí va ser per a Maties Gardella (AJAE), seguit de Ferriol Pey (AJAE), 2n, i de Sergi Ayats (AJAE) i Gerard Blanch (AJAE), 3rs. Finalment, en fèmines –50 kg, els llocs d’honor els van ocupar, per aquest ordre, Ariadna Fernández (AJAE), Laia Ribera (AJAE), Marina Cumbriu (AJAE) i Saoirse Planella (AJAE), mentre que en +50 kg, la primera posició va ser per a Irune Ariño (AJAE).

2 comentaris:

agi ha dit...

Està molt bé que hi pengis les cròniques que vas fent per a tots els mitjans amb qui col.labores, així hi quedarà una bona base de dades dels teus articles, i ves a saber si esdevindrà un portal de referència dels esports empordanesos!

Miquel Riera ha dit...

Gracies per enrecordar-te dels Judoques Altempordanesos .
Ja saps que quan vulguis seras molt benvingut a sobre un Tatami (tranquil que et tractarem bé).