2.2.09

El júnior B de l'Adepaf clou la primera fase del grup com a líder


El Premini Masculí va perdre el primer partit de la segona fase en el seu desplaçament a la Salle Palamós davant d'un equip mes fort físicament. El Mini B va perdre el primer partit de la segona part de la competició en el desplaçament al camp del BC Torroella per un ajustat 71 a 61. El Mini A va veure suspès el seu partit davant el Vedruna Girona degut a la pluja que queia a la capital al mati del dissabte, es d'agrair que fóssim avisats abans de iniciar el desplaçament. El Mini F va guanyar fàcilment a les Alzines B a casa per un contundent 106 a 9 en un partit massa fàcil per les alçades de la competició que estem. El Preinfantil Masculí va guanyar còmodament a casa contra el Vedruna Palamós per un clar 76 a 25 i segueix a la lluita per la primera posició. El Infantil Masculí va guanyar a casa contra el CB Llagostera en un partit controlat a la mitja part i que va costar consolidar.
El Infantil Femení va sofrir un dur correctiu al camp del GEiEG de Girona perdent per 70 a 30 en un partit on no van arribar a treballar mai al ritme del millor equip de la categoria.

El Cadet C no va poder plantar gaire cara però si millorar la actuació del partit d'anada a la seva visita al Basquet Porqueres perdent per un clar 81 a 30.
El Cadet A segueix contant els partits per victòries al guanyar a casa de la Escola Pia d'Olot per un contundent 31 a 82. El Júnior B va concloure amb victòria la primera fase i per tant lider del seu grup guanyant a casa del CB Sarrià de Ter per un contundent 51 a 97. El Júnior A va perdre a casa contra el CB Banyoles A per un ajustat 68 a 73 complicant se, però encara depenent d'ells, per passar al grup que a la segona fase lluitara per el titol. El Júnior Femení va guanyar a casa contra el BC Torroella per 70 a 59 en un altre partit marcat per un rival que planteja 40 minuts de zona. El Sots-21 segueix la millora començada a la segona volta i va aconseguir la victòria per 45 a 51 a la seva visita al CB Cornella del Terri.

El Cadet B es va treure la son el diumenge guanyant a una històrica pista com la del SESE per 77 a 78 en un partit marcat per un bon joc al contraatac però una dolenta defensa en estàtic. El Sènior B va aconseguir la primera victoria a casa contra el CB Canet per 58 a 47 i segueix lluitant per evitar la promoció de descens.