18.1.09

Patrícia Ayuste (CA Ventalló) és primera a Vidreres i obté el títol infantil del gironí de cros

Xavier Salort (CA Figueres), 5è a la penúltima cita del circuit, el passat dissabte, serà 2n de la general infantil, mentre que Lydia Ayuste (CA Ventalló) i Lluïsa Mitjà (CA Figueres) es disputaran la segona i la tercera plaça en la darrera cursa del campionat, a Cassà

Vidreres- Les germanes Patrícia i Lydia Ayuste (CA Ventalló) es van adjudicar una nova victòria, en les categories infantil i aleví, respectivament, a la penúltima cita puntuable del circuit gironí de cros, la que es va disputar a Vidreres el passat dissabte 17 de gener al matí, i tenen gairebé assegurada la seva presència al podi de la classificació general final. Al XXè Cros de Vidreres, que es va celebrar a la zona de l’institut d’educació secundària de la localitat selvatana, les germanes Ayuste es van tornar a mostrar intractables. En alevins (1.200 m), Lydia Ayuste va creuar la línia d’arribada en primer lloc (4’58’’) amb 5’’ d’avantatge respecte a la segona classificada, Irene Batlle (Nice Sport), mentre que Naiara Estanga (CN Banyoles) va ser 3a (5’08’’) i Lluïsa Mitjà (CA Figueres), 4a (5’14’’). En aquesta mateixa cursa, Mar Batet (CA Ventalló) va ser 19a (6’15’’). En infantils (1.600 m) Patrícia Ayuste va poder imposar-se amb només 4’’ de marge en relació a la seva immediata perseguidora, Fiona Corominas (CN Olot), que va fer un registre de 5’23’’. Sainza Varela (CA Figueres) va aconseguir una meritòria 9a posició (7’18’’). En nois (1.850 m), Xavier Salort, que encapçala la general, va ser 5è a Vidreres (6’08’’), a 13’’ del guanyador, Marc Jiménez (CA Lloret). Joubair Makhfaoui (GEiEG), Jabir Makhfaoui (GEiEG) i Anas El Awahabi (AA Palamós) van ser 2n, 3r i 4rt, respectivament. Ferran Repullo (CA Figueres), per la seva part, va ser 18è (7’18’’).

En la categoria aleví masculí (1.550 m), Mustafà Sarr (CA Ventalló) va ser 20è (6’08’’) i Gena Viñolas (CA Ventalló), 26è (6’40’’). En benjamins (950 m), l’atleta del CA Figueres Guillem Llobet va ocupar la 9a plaça (3’36’’) i Vladic Viñolas (CA Ventalló), la 23a (3’35’’). Mentrestant, en juvenils (3.100 m), Pere Almendros (Girona CB-CAF) va ser 5è (11’54’’). Finalment, Pere Carrillo (Girona CB-CAF) va ser 5è (20’01’’) en júniors (4.850 m) i Gerard Garrote (Girona CA-CAF), 4rt (20’22’’) en promesa (4.850 m). La prova reina per als atletes sèniors i promesa (4.850 m) se la va adjudicar Àngel Mullera (CA Lloret), amb un temps de 16’13’’, només 7’’ inferior al de Jonathan Hernández (CA Lloret), que va ser segon. David Garcia (CA Salt), amb 16’34’’ va ser tercer. L’última prova puntuable del circuit gironí tindrà lloc a Cassà de la Selva el proper 1 de febrer, en la jornada que servirà de Campionat Provincial de l’especialitat i de Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Segons les classificacions provisionals actualitzades abans de la cita de Vidreres, Xavier Salort (CA Figueres) té gairebé impossible acabar com a primer de la general infantil, però –Marc Jiménez (CA Lloret) en serà el vencedor, però, en canvi, té coll avall la 2a plaça. En aleví femení, hi haurà un podi amb un clar color altempordanès. Núria Masip (CN Olot) té a la butxaca el primer lloc, però Lydia Ayuste (CA Ventalló), que ara és segona, i Lluïsa Mitjà (CA Figueres), que és tercera, es disputaran les altres dues posicions en la darrera cursa. En infantils, en canvi, Patrícia Ayuste (CA Ventalló) ja és primera de la general de manera matemàtica. En promesa, Jonathan Hernández (CA Lloret) serà 1r i Marc Hurtado (Girona CB), 2n. La 3a plaça se la disputaran en l’última cursa el figuerenc Gerard Garrote (Girona CB) i Joan Pibernat (Riudellots). En sèniors, el millor altempordanès serà Dídac Cuadros (Girona CB), ara mateix 5è, que hauria tingut moltes opcions d’estar entre els tres primers si hagués disputat totes les curses del circuit. Enric Roura (Girona CB), 7è, també estarà entre els millors.