20.1.09

Els arquers locals dominen el Campionat Provincial de Tir amb Arc de Sala, a Figueres


Es va disputar a la capital altempordanesa el passat 11 de gener, una setmana abans de la 5a jornada de la Lliga Catalana, en què els representants del CETA Figueres també van tenir una actuació destacada

Figueres- El poliesportiu muncipal de Figueres va acollir, el passat diumenge 11 de gener, la primera edició del Campionat Provincial de Girona de Tir amb Arc de Sala, que va aplegar un total de 23 arquers –a la territorial gironina hi ha un total de 9 clubs adscrits a la Federació- i en què els representants locals van ocupar la les primeres posicions de la majoria de categories. En arc recorbat, Josep Maria Morillas (CETA Figueres) es va adjudicar el primer lloc, amb 480 punts, en un final molt ajustat amb el seu company de club Laureano Garcia (CETA Figueres), que va ser segon amb 477. La 3a plaça va ser per a Salvador Rivas (CETA Figueres), amb 291, i la 4a, per a José Luis De Luz (Salt), amb 225. En veterans, el primer va ser Enric Balsera (CETA Figueres), amb 422. En les categories inferiors, Ramesh Forcadell (CETA Figueres) i Pau Garcia (CETA Figueres) van ser 1r i 2n en esquirols, amb 247 i 177 punts, respectivament. En benjamins, el primer lloc va ser per a Amai Batet (Salt), amb 533 punts, mentre que en infantils, la primera plaça se la va endur Aida Garcia (CETA Figueres), amb 298. En novells, Maria Àngels Garcia (CETA Figueres), amb 520, va ser la primera classificada.

En arc compost, Ènia Garcia i Aleix Morillas, ambdós del CETA Figueres, es van adjudicar els triomfs de la categoria júnior femení i masculí, amb 549 i 519 punts, respectivament. En sènior femení, la primera plaça va ser per a Elena Garcia (CETA Figueres), amb 570 punts, mentre que en l’apartat masculí, els dos primers llocs se’ls van repartir Javier Cobos (Salt) i Jordi Ginestra (Poligaris), amb 541 i 442 punts. En veterans, el primer lloc va ser per a Lluís Martínez (Salt), amb 545 punts. En arc nu infantil, Marc Romero (Salt) es va endur la victòria, amb 298 punts, mentre que en sènior masculí, els dos primers classificats van ser Daniel Batet (Salt) i José Romero (Salt), amb 235 i 232 punts, respectivament. En arc estàndard sèrie espanyola sènior femení, la primera va ser Carme Romero (Salt), amb 428 punts. Finalment, en long bow sènior masculí, Josep Lluís Brugada (Poligaris), Joaquim Puell (CETA Figueres) i Josep Maria Escandell (Poligaris) es van repartir els tres primers llocs, amb 179, 152 i 147 punts, respectivament.

Per altra part, el passat diumenge 18 de gener es va disputar, a Olesa de Montserrat i les Borges Blanques de manera paral·lela, la 5a jornada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc de Sala 08/09-XI Trofeu de Sant Sebastià. En la disciplina d’arc recorbat esquirol, Ramesh Forcadell i Pau Garcia, del CETA Figueres, van ser 1r i 2n, respectivament, amb 211 i 207 punts. El tercer va ser John Vergara (Pardinyes), amb 188. En arc recorbat veterà masculí, Enric Balsera (CETA Figueres) va ser 3r, amb 370 punts, per darrera de Carlos González (CEAB) i Isidro Álamo (TAC). En arc compost júnior femení, Ènia Garcia (CETA Figueres) va ser 1a, amb 544 punts, mentre que en nois, Aleix Morillas (CETA Figueres) va ser 2n, amb 516 punts. En la categoria sènior femenina, el triomf va ser per a Elena Garcia (CETA Figueres), amb 572 punts, seguida de Carme Atienza (Sant Celoni), amb 537. En sènior masculí, Josep Maria Morillas (CETA Figueres) va ser 18è, amb 504 punts. En arc nu aleví, les dues primeres places van ser per a Àlex Olivé i Isaac Garcia (CETA Figueres), amb 253 i 248 punts, respectivament.