16.12.08

Ventalló ja prepara la cita de diumenge del circuit gironí de cros, al Llac dels Gorgs


En la prova del passat diumenge 14 de desembre a Caldes de Malavella, Patrícia Ayuste (CA Ventalló) es va imposar en la categoria infantil femení, mentre que Xavier Salort (CA Figueres) va ser 2n en nois

Caldes de Malavella- L’atleta del CA Ventalló Patrícia Ayuste es va adjudicar la primera posició de la categoria infantil femení al XXIV Cros de Caldes de Malavella, setena prova puntuable del circuit gironí de l’especialitat, disputat el passat diumenge 14 de desembre a la Rambla d’en Rufí. En un final molt renyit amb Clàudia Bancells (CN Olot), Ayuste va creuar la línia d’arribada amb només 8’’ de diferència respecte a la segona classificada. En l’apartat masculí, Xavier Salort (CA Figueres) va ser 2n, a només 2’’ del vencedor, Marc Jiménez (CA Lloret-la Selva). En alevins, Lluïsa Mitjà (CA Figueres) va ser 3a, a només 3’’ del segon lloc, ocupat per Naiara Estanga (CN Banyoles) i a 5’’ de la guanyadora, Núria Masip (CN Olot). Lydia Ayuste (CA Ventalló) seria 4a, a 9’’ de la primera plaça. En nois, Mustafà Sarr (CA Ventalló) va ser el millor altempordanès, classificat en la 12a posició, mentre que Joan Salvi Puigbert (CA Ventalló) va ser 19è i Layn Seyn (CA Ventalló), 20è. Ja en les categories superiors, cal destacar que Antoni Rentero (Girona CB) va ser 13è en veterans B, mentre que el figuerenc Gerard Garrote (Girona CB) va ser el 4rt promesa classificat.

La vuitena cita vàlida per a la general del circuit gironí trepitjarà territori altempordanès. Ventalló l’acollirà per quarta vegada el proper diumenge 21 de desembre al Llac dels Gorgs, amb dinar popular inclòs. Donaran el tret de sortida a la matinal les curses per a juvenils i cadets masculins (10.15 h), que precediran les de les fèmines cadets, juvenils, júniors, promesa, sèniors i veteranes (10.35 h). Després del primer lliurament de trofeus (10.50 h), prendran la sortida els atletes masculins en categoria júnior, veterans, promesa i sènior (11 h). Seguidament ja arribarà al torn per als infantils (11.30 h), alevins (11.50 h), benjamins (12.10 h), prebenjamins (12.30 h) i P3 i P4 (12.45 h).

Per altra part, el Club Atletisme Figueres i la delegació gironina de la Federació Catalana organitzen, el proper dissabte 27 de desembre al llarg de tota la jornada, les Proves Combinades d’Hivern 2008, que es disputaran a l’Estadi Albert Gurt, en les categories cadet, juvenil, júnior i absoluta. Les proves de 60 m, salt de llargada, llançament de pes, salt d’alçada, 60 metres tanques, salt amb perxa i 1.000 m configuraran el programa de l’heptatló absolut i júnior masculí. Pel que fa a l’exatló juvenil masculí, els atletes afrontaran les proves de 60 m, 60 metres tanques, salt de llargada i d’alçada, llançament de pes i salt amb perxa. En cadets, les proves del pentatló seran el salt de llargada i alçada, el llançament de pes, els 60 m llisos i els 60 m tanques. Pel que fa al pentatló absolut, constarà dels 60 m tanques, l’alçada, el pes, la llargada i els 800 m, mentre que en juvenils, l’única variació serà en la prova de velocitat, que serà de 600 m. Finalment, el pes, la llargada, els 60 m i els 60 m tanques configuraran el programa de la tetratló cadet femenina. També s’ha previst un control per a atletes absoluts, de 60 m tanques, 400 m, 3.000 m i 800 m.