1.12.08

El cadet A del CB Adepaf derrota el CB Olot A a domicili (49-66)

Resultats Dissabte 29/11/2008, Promoció (I)

L'escola de basquet va continuar la seva iniciació en el mon de la cistella aquest cop contra el CB Roses. Tot i ser més petits que la majoria de jugadors contraris varen seguir demostrant el més important en aquestes edats, la il·lusió i la diversió. El Premini Masculí va desplaçar se a jugar contra el CB Sant Gregori un encontre on es va comprovar la progresió del grup davant un rival d'edat mes avançada.

El Mini B, en un del duels contra el CB Escolàpies de la jornada, no va poder resistir en els minuts finals de l'encontre sortint derrotat per un resultat final de 46 a 37. Per contra, el Mini A va aconseguir imposar-se també contra el CB Escolàpies en una lluita fins els últims segons que amb el marcador final de 53 a 57 va suposar la primera victòria de la temporada d'un equip en reconstrucció.
El Mini Femení va aconseguir emportar-se també el derbi figuerenc, aquest cop sí, d'una forma clara, per un contundent 77 a 20 i segueixen invictes en una poca competitiva primera fase. El Preinfantil Masculí descansava, mentre que l'Infantil Masculí va perdre la imbatibilitat en fluix encontre contra el Sant Josep de Girona C. Tot i això segueix lider del seu grup de primera fase. Partit tranquil el que varen disputar l'Infantil Femení a casa contra el CE Onyar que tot i l'ajustat marcador final 56 a 48 va registrar grans diferències per a les locals.

Resultats Dissabte 29-11-08 Promoció (II)

El Cadet C no va poder plantar suficient oposició en el seu desplaçament al CB Olot B perdent per un clar 61 a 27. El Cadet A per contra en un partit durament treballat es va emportar la victòria en el partit que l'enfrontava al CB Olot A per 49 a 66.

Resultats Dissabte 29-11-08 Territorials

El Júnior B no va tenir cap mena de problema per emportar-se l'ultim enfrontament entre figuerencs contra el CB Escolàpies de forma clar per un marcador final de 115 a 46. El Júnior A va fer un pas endavant per reprendre el to de joc que li correspon, imposant-se al lider del grup el FD Cassanenc a cas per un resultat de 88 a 85, en un ajustat i emocionant partit.

El Júnior F no va tenir problemes tampoc per endur-se la victòria en el partit que l'enfrontava al cuer del grup, el CB Quart B, per un clar 74 a 38. El Sots 21 segueix amb la seva millora, però no acaba de resoldre els partits. Aquest cop en el desplaçament a Bescanó va a tornar a caure per una ajustada diferència.

Resultats Dissabte 29-11-08 FCBQ

El Cadet B no va poder endur se la victòria en el partit que l'enfrontava al CB Vilassar de Dalt en un partit marcat per les constants variacions de defenses zonals i presionants dels visitants. Els figuerencs varen saber adaptar se al ritme de joc que es necessitava però no varen tenir el suficient encert de cares a cistella.
El Sènior B va tornar amb una nova derrota en el seu desplaçament al CESET per un ajustat 76 a 67 i segueix amb el ritme irregular que marca la seva temporada.