25.11.08

L’agullanenc Dídac Cuadros (GiCB-CAF) s’imposa en la prova reina del cros de Girona

L’exciclista professional, que s’estrenava en aquesta disciplina, va ser el més llest en la darrera volta del circuit a la quarta cita puntuable del circuit gironí de cros, disputada a la capital el passat 23 de novembre i en què la presència d’atletes altempordanesos va fregar la trentena

Figueres- La quarta prova puntuable del circuit gironí de cros, la que es va disputar el passat diumenge 23 de novembre a Girona, va ser la més prolífera de les celebrades fins ara per als atletes altempordanesos –prop d’una trentena van prendre-hi part. Al circuit Ribes del Ter, a Fontajau, l’11 Cros Ciutat de Girona va servir per coronar de la millor manera l’estrena en aquesta disciplina de l’exciclista professional Dídac Cuadros (GiCB-CAF), que es va imposar en la cursa sènior, de 8.950 m de distància. El d’Agullana va evidenciar trobar-se en un excel·lent estat de forma i en la darrera volta al recorregut va aconseguir escapolir-se dels atletes que l’acompanyaven, per acabar creuar la línia d’arribada amb un temps de 25’34’’. En aquesta mateixa cursa, el figuerenc Enric Roura (GiCB-CAF) va ser 6è (27’01’’), mentre que Gerard Garrote (GiCB-CAF) ocuparia la 5a plaça en la categoria promesa. En veterans A (4.750 m), Joan Carles Repullo (GiCB-CAF) i Toni Roca (GiCB-CAF) van ser 11è (15’18’’) i 19è (15’30’’), respectivament. Per la seva part, Raül Moliner (GiCB-CAF) va ser 23è (18’13’’); Alejo Almendros (GiCB-CAF), 24è (18’15’’) i Antonio Rentero (GiCB-CAF), 26è (18’30’’), en veterans B, en la mateixa distància.

En les categories inferiors, destacar que les germanes Ayuste van tornar a pujar al calaix. Patrícia Ayuste (CA Ventalló) es va imposar en la cursa infantil (6’26’’), després de recórrer els 1.900 m pertinents. En aquesta mateixa prova, Sainza Varela (CA Figueres) va ser 11a (7’01’’). Així mateix, Lydia Ayuste (CA Ventalló) va ser 2a en alevins (1.500 m), amb un temps de 4’12’’, només 5 segons inferior al de Lluïsa Mitjà (CA Figueres), que després de repetir 4a posició en les competicions anteriors va poder pujar al podi com a 3a classificada el passat diumenge. La participació altempordanesa en aquesta categoria la van completar Aida Martínez (CA Figueres), Llum Gardella (CA Figueres) i Mar Batet (CA Ventalló), que van ser 9a (4’27’’), 11a (4’30’’) i 26a (5’23’’), respectivament. En nois (1.900 m), Mustafà Sarr (CA Ventalló) va ser 25è (7’28’’); Guena Viñolas (CA Ventalló), 27è (7’32’’); Joan Salvi Puigbert (CA Ventalló), 43è (7’58’’); Layn Seyn (CA Ventalló), 57è (8’47’’) i Bernat Ruiz (CA Figueres), 61è (8’56’’).

Tampoc no afluixa l’infantil Xavier Salort (CA Figueres), que en aquesta ocasió es va haver de conformar amb la segona plaça després d’un final molt ajustat. Salort va emprar 8’12’’ per recórrer la distància de 2.300 m. El vilafantenc Ferran Repullo (CA Figueres) va ser 41è (10’39’’). En cadets (3.000 m), Pedro Almendros (GiCB-CAF) va aconseguir una meritòria 6a plaça (9’55’’), mentre que Ignasi de Genover (GiCB-CAF) va ser 33è (12’32’’). En juvenils (4.750 m), 16è lloc (10’10’’) per a Mohamed Bousettaui (GiCB-CAF) i 25è (12’36’’) per a Robert Montero (GiCB-CAF), mentre que en júniors (4.750 m), Christian Montero (GiCB-CAF) va ser 12è (16’54’’). Finalment, en benjamins (1.050 m), Vladic Viñolas (CA Ventalló) va ser 12è (5’20’’). Aquest proper diumenge 30 de novembre es disputarà el VIII Cros Vila de Salt, 5a cita puntuable del circuit provincial de l’especialitat.