3.11.08

Enric Roura (CA Figueres) és 3r en sèniors a la prova inaugural del circuit gironí de cros 08/09


La matinal d’ahir diumenge a Olot, sota una intensa pluja, també va comptar amb la participació d’altres atletes altempordanesos, amb el paper destacar de l’infantil Xavier Salort (CA Figueres), primer de la seva categoria

Olot- L’atleta altempordanès Enric Roura (Girona CB) va ser 3r en la categoria sènior al XIII Cros d’Olot, disputat ahir diumenge al matí sota una intensa pluja –que li va fer minvar, i molt, la participació, prova inaugural del calendari gironí de la temporada 2008/09, que compleix el XVIII Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i V Gran Premi Diputació de Girona. Roura va fer un temps de 39’19’’, a poc més d’un minut del primer en recórrer els 8.900 m de la prova, Josep Carballude (AA Palamós). El segon classificat va ser David Garcia (CA Salt), amb 38’29’’. En la categoria promesa masculí (8.900 m), el figuerenc Gerard Garrote (Girona CB) va ser 3r. En júniors (4.700 m), Christian Montero (Girona CB) va ser 12è, mentre que en veterans A (4.700 m), el vilafantenc Joan Carles Repullo (Girona CB)n va ser 6è. En veterans B (4.700 m), Alejo Almendros (Girona CB) va ser 13è.

En la categoria cadet masculí (3.500 m), Pere Almendros (Girona CB) va ser 7è, mentre que en juvenils, sota la mateixa distància, Mohamed Bousettaui (Girona CB) va ser 11è. En infantils, Xavier Salort va ser el primer en creuar la línia d’arribada després de recórrer 2.500 m, amb un temps de 12’38’’, per davant de Gerard Ferrer (Montosriu). El també figuerenc Soufyan Bousettaui (CA Figueres)) va ser 14è. En alevins, la fèmina (1.000 m) del CA Figueres Lluïsa Mitjà va ser 4a, mentre que en nois (1.500 m), Aleix Vallès (CEIP Ventalló) va ser 13è i Bernat Ruiz (CA Figueres), 14è.

El circuit gironí de cros, el més antic de Catalunya, ha afegit enguany una altra prova –en són un total d’onze- al calendari. Una vegada més, el cros serà protagonista a les comarques de l’Alt i Baix Empordà, el Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Després de la prova inaugural d’Olot, el circuit gironí de cros es traslladarà el proper diumenge 9 de novembre a Sant Hilari Sacalm. L’única incursió altempordanesa serà el 21 de desembre, a Ventalló. La resta de cites són el 15 de novembre, a Santa Coloma de Farners; el 23, a Girona; el 30, a Salt; el 7 de desembre, a Riudellots de la Selva; el 14, a Caldes de Malavella; l’11 de gener, a Banyoles; el 18, a Vidreres, i l’1 de febrer, a Cassà de la Selva, que s’estrena en el calendari. Per poder optar a la classificació general del Gran Premi del Consell Comarcal de la Selva, els atletes hauran d’haver participat a un mínim de sis proves. Una vegada més, el reglament del circuit gironí de cros permet la participació a atletes des dels 5 anys (prebenjamins), mentre que es manté la categoria de veterans de més de 55 anys. Els guanyadors de les diferents categories seran convidats a participar al Cros Internacional d’Andorra, que se celebra el mes de març.