3.11.08

El partit més atractiu de la jornada a 2a Regional, el de la Unió a la Jonquera, suspès


La pluja que va caure durant el matí de diumenge va comportar l’ajornament del partit que el Figueres havia de disputar a la tarda al camp de la Jonquera, en el que havia de ser l’encontre més interessant de la 8a jornada al grup 15

Figueres- La intensa pluja que va caure durant la matinada i el matí d’ahir diumenge va comportar la suspensió de la totalitat dels partits que s’havien de disputar a la tarda corresponents a la 8a jornada al grup 15 de 2a Regional, entre ells el que havia d’enfrontar la Jonquera, l’actual tercer classificat, i el Figueres, el líder de la categoria, en terreny de joc fronterer. L’acumulació d’aigua també va comportar els ajornaments dels partits FE Vilajuïga-Roses B, Verges-Viladamat, Sant Miquel-Llançà i Cabanes-Agullana. Dels encontres disputats dissabte a la tarda, cal destacar que l’empat sense gols entre l’Esplais i el Portbou (0-0), beneficia, i molt, els tres primers (Figueres, Roses B i la Jonquera), ja que, en cas de triomf d’algun dels dos equips, el que hagués sumat els tres punts hauria fet un salt qualitatiu important a la taula –el Portbou s’hauria situat líder i l’Esplais, segon. El Vilabertran, per la seva part, va donar la gran sorpresa de la jornada golejant a domicili l’Aro (0-5), que el dissabte anterior havia esgarrapat un punt a l’estadi de Vilatenim contra la Unió. El Torroella comença a treure el nas entre els primers gràcies al seu triomf per 0-2 a Borrassà, que el deixa 5è a la classificació, mentre que el Maçanet va superar per 2-1 l’Empuriabrava –tots dos equips han sumat dos triomfs fins ara.

Resultats 8a Jornada
2a Regional-Grup 15

FE Vilajuïga-Roses B: suspès
Esplais-Portbou: 0-0
Verges-Viladamat: suspès
Aro-Vilabertran: 0-5
La Jonquera-Figueres: suspès
Borrassà-Torroella: 0-2
Sant Miquel F.-Llançà: suspès
Maçanet-Empuriabrava: 2-1
Cabanes-Agullana: suspès

Classificació: 1. Figueres, 17 punts; 2. Roses B, 16; 3. La Jonquera, 15; 4. Portbou, 15; 5. Torroella, 6. Cabanes, 7. Esplais, 14; 8. Llançà, 11; 9. Agullana, 10; 10. Maçanet, 8; 11. Viladamat, 7; 12. Verges, 7; 13. Empuriabrava, 7; 14. Sant Miquel F., 7; 15. Vilabertran, 6; 16. Aro, 6; 17. Borrassà, 4; 18. FE Vilajuïga, 1.

Propera Jornada, 9a
8 i 9 de novembre

FE Vilajuïga-Esplais
Portbou-Verges
Viladamat-Aro
Vilabertran-la Jonquera
Figueres-Borrassà
Torroella-Sant Miquel F.
Llançà-Maçanet
Empuriabrava-Cabanes
Roses B-Agullana

Cal destacar que el mal estat dels terrenys de joc a causa de l’aigua també va donar lloc a la suspensió de quatre partits dels equips de futbol base de la Unió. El cadet A i l’alevi C van poder iniciar els seus encontres contra la FPE Mataró i la Salle, a casa i a fora, respectivament, però van ser suspesos poc després de començar. Tampoc el Figueres B de juvenils va poder jugar contra el Blanes, al camp del Far, ni l’alevi A, de Divisió d’Honor, al terreny de joc del Mercantil. Pel que fa a la resta de resultats dels unionistes, el juvenil A va superar per 2-1 el Júpiter, a Preferent. La resta de marcadors van acabar amb derrota unionista: 0-1 del cadet B contra el Roses, a 1a Divisió; 0-3 de l’infantil A enfront de la F. Sánchez Llibre, a Preferent; 2-1 de l’infantil B a Palafrugell, a 2a Divisió; 2-5 de l’infantil C al Far davant l’Empordanet, a 3a Divisió, i 2-3 de l’aleví B, de 1a Divisió, contra el Tossa AE.