23.9.08

La Unió suma un punt a Viladamat en un partit poc brillant, però segueix invicte (0-0)


Un xut de Ramos que es va estavellar a la fusta del travesser va ser l’ocasió més clara dels de Coto en tot l’encontre, en què van estar més fins a la segona meitat, coincidint amb l’entrada de Dani Falguera i Enric

Viladamat / El Figueres va sumar el primer empat de la temporada en la segona jornada de lliga, al camp del Viladamat (0-0), en un partit en què els nois de Marcel·lí Coto no van estar gaire inspirats. En el primer tram de l’enfrontament, els locals, gens cohibits, fins i tot van ser capaços de plantar cara als unionistes, que van estar molt a prop de rebre el primer en una rematada de Javi que el porter Xavi Gallego va poder refusar amb èxit. Poc a poc, però, la balança es va equilibrar, i la Unió va calmar els ànims dels jugadors d’Albert Estrach, que van oferir una molt bona imatge. Un xut de Cano que Saurí va enviar a córner va ser l’aproximació més clara dels figuerencs, que van tenir moltes dificultats per superar la poblada línia de migcampistes dels de casa –jugaven amb un sol davanter.

L’entrada al camp, al descans, de Dani Falguera i Enric va esperonar el joc de la Unió que, tot i no trobar el camí per arribar amb solvència a l’àrea local, sí que va crear perill en accions aèries. Albert Ramos, amb un tir que va topar amb la fusta del travesser, va tenir l’ocasió més clara dels blanc-i-blaus, que van veure com l’àrbitre els invalidava una acció que havia acabat en gol –també va fer la vista grossa en una estirada de Jep a Santana dins l’àrea del Figueres. Amb tot, el 0-0 final permet als de Coto seguir invictes, però donant clars símptomes de la necessitat de millorar per guanyar crèdit i presentar ja des de l’inici la candidatura al títol. En la propera jornada de lliga, dissabte a Vilatenim (16.30 h), el Figueres rebrà la visita del Portbou, recent ascendit de la 3a Regional via promoció.

Viladamat: Saurí, Andrés (Capell,46’), Edu, Pere, Sergi, Ferran, Pau (Fèlix, 65’), Lluís, Javi (Pol, 88’), Pellicer i Santana.
UE Figueres: Xavi, Jep, Dídac, Bolasell, Joel, Marín (Enric, 46’), Albert Ramos, Marc, Luque (Dani Falguera, 46’), Cano i Rubén (Pol, 88’).
Àrbitre: López Fernández. Va amonestar Sergi i Pellicer, del Viladamat, i Jep, del Figueres.
Gols: No n’hi va haver.

2a Regional-Grup 15
Resultats 2a Jornada

Vilabertran-Roses B: 1-2
Viladamat-Figueres: 0-0
Portbou-Torroella: 4-3
FE Vilajuïga-Llançà: 1-3
Esplais-Empuriabrava: 1-0
Verges-Agullana: 0-2
Aro-Cabanes: 1-1
La Jonquera-Maçanet: 3-0
Borrassà-Sant Miquel: 3-4

Classificació: 1. La Jonquera, 2. Roses B, 6 punts; 3. Aro, 4. Figueres, 5. Cabanes, 6. Agullana, 7. Llançà, 8. Portbou, 9. Esplais, 4 punts; 10. Torroella, 11. Empuriabrava, 12. Sant Miquel de Fluvià, 3 punts; 13. Viladamat, 1 punt; 14. Borrassà, 15. Vilabertran, 16. FE Vilajuïga, 17. Verges i 18. Maçanet de Cabrenys, 0 punts.

Propera Jornada (3a):

Vilabertran-Viladamat
Figueres-Portbou
Torroella-FE Vilajuïga
Llançà-Esplais
Empuriabrava-Verges
Agullana-Aro
Cabanes-la Jonquera
Maçanet-Borrassà
Roses B-Sant Miquel F.