19.9.08

El Figueres és molt a prop de fitxar un migcampista que cobreixi la baixa de Masquef


L’equip disputa diumenge a Viladamat (16 h) la segona jornada del campionat de lliga de 2a Regional amb les baixes de Masquef, Cruz i Roger, mentre que Marcel·lí Coto, el tècnic, ha convocat el porter del juvenil Sergi

Figueres / La secretaria tècnica de la Unió no descarta realitzar una nova incorporació la propera setmana, que cobriria la baixa de Jordi Masquef, que estarà allunyat dels terrenys de joc entre dos i tres mesos per culpa d’una fractura de peroné patida en el partit de presentació del dia 6 de setembre contra el Sabadell B a Vilatenim. De fet, el club té una llista de noms damunt la taula que s’ha anat reduint en els últims dies, i tot fa pensar que, amb el vist-i-plau garantit de la directiva, en les properes hores es podria fer oficial l’arribada d’un migcampista de molta experiència i procedent d’una categoria superior. El cas és que el Figueres no ha estat gens afortunat amb les lesions en les últimes setmanes. A la lesió de Masquef s’ha d’afegir la de Jordi Cruz –a l’espatlla- en el partit inaugural del campionat –en què Marín, Cipri i Marc Gasull no van poder ser alineats des de l’inici per culpa de diferents molèsties, tot i que l’exjugador de la Fundació ja podrà entrenar-se amb els seus companys la setmana vinent, si no hi ha contratemps de darrera hora. Amb tot, el tècnic blanc-i-blau, Marcel·lí Coto, ha convocat el porter del juvenil Sergi –que va debutar amb el primer equip del Torneig de Maià a la pretemporada- per al partit de la segona jornada de lliga a 2a Regional, que la Unió disputarà al camp del Viladamat diumenge a la tarda (16 h). Roger, per motius laborals, també serà baixa.

El Viladamat, un clàssic a la categoria sense angoixes per abandonar-la, estrena enguany entrenador en la figura d’Albert Estrach, que durant set temporades n’havia defensat la samarreta. Estrach, de 28 anys i que no descarta tornar a vestir-se de curt en el cas que superi una lesió de genoll, substitueix a la banqueta el baixempordanès Albert Muñoz. El Viladamat ha rejovenit la plantilla amb la incorporació dels juvenils de l’Escala Pau, Aleix i Meli. També s’estrenen a l’equip Nani, del filial escalenc, i Pere Carreras, del Sant Miquel de Fluvià. Per contra, els d’Estrach han perdut José Luis González, el seu màxim artiller de la temporada passada, que ha marxat al Monells, i Moha Jamali i Gento, que ho han fet al Torroella de Montgrí. Segueixen de la campanya anterior Xavier Saurí, Ferran Sánchez, Lluís Buenaventura, Gerard Pellicer, Pol, Miquel Guerrero, Félix Santos, Edu Casadevall, Christian Gómez, Xavi Capell, Andrés Hernández i Marc Fuentes. En la primera jornada de lliga, el Viladamat va perdre al camp del Torroella, en un derbi de proximitat, per 3-1.

Per altra part, els equips de futbol base de la Unió enfilen la recta final de la preparació amb la vista posada a l’inici del campionat de lliga, els propers 27 i 28 de setembre. Aquest proper cap de setmana serà el darrer amb amistosos pels diferents equips de l’entitat, amb un interessant Mercantil-Cadet A, diumenge a la tarda (17 h). El juvenil A, per la seva banda, s’enfrontarà al Banyoles (diumenge, 17 h, al Pla de l’Estany), mentre que l’infantil C es desplaçarà al camp de l’Esplais, dissabte (11 h). En alevins, l’A i el B es desplacen al camp de l’EF Gironès diumenge (12.30 h i 11 h, respectivament), mentre que el C rebrà dissabte a la tarda al camp del Far el Gironès-Sàbat (16 h).

1 comentari:

Anònim ha dit...

i are son al pou...i enfonssats...ja els hi esta bé per xulus,,,ineptes..i amb un capo pijo analfabet.el LLança va sopar tranquil a costa dels del Mongrí...