18.6.08

Els altempordanesos Alsina i Alcalde segueixen amb opcions de podi final al Caixa Girona de BTT

David Alsina (Ambisist), de Cantallops, va ser 9è en màsters-30 a la cursa de Malgrat de Mar de diumenge, mentre que el figuerenc Robert Alcalde (Sappy Sport) va ser 4rt en júniors i tots dos ocupen el 5è lloc de la general de les respectives categories quan resten tres proves per al final del campionat

Malgrat de Mar / El biker de Cantallops David Alsina (Ambisist) va aconseguir una meritòria 9a plaça a la prova per a màsters-30 i júniors de la 7a cita puntuable del Trofeu Caixa Girona de BTT, que es va disputar el passat diumenge 15 de juny a Malgrat de Mar. Alsina, 8è màster-30 classificat, va fer un temps d’1:44:17, a només 8’35’’ del vencedor de la cursa, de 31,5 km, Manuel Garcia (Renault). Diego Fernández (Ambisist) va ser 2n, a 36’’ del guanyador, i José Caldas (Medina Llagostera), 3r, a 3’. En aquesta mateixa cursa, el júnior de Figueres Robert Alcalde (Sappy Sport) va ser 25è de la general i 4rt de la seva categoria, amb un registre d’1:54:51, d’un total de 40 corredors arribats. A manca de tres proves per al final del Caixa Girona –Porqueres, el 21 de juny; Viladrau, el 13 de juliol i Fornells de la Selva, el 27 del mateix mes- Alsina i Alcalde són els dos altempordanesos més ben posicionats a la classificació general de les seves respectives categories. El de Cantallops és 5è en màsters-30, amb 1.233 punts, a només 18 punts del tercer classificat, Víctor Úbeda (Medina). El líder és José Caldas (Medina), amb 1.310 punts, mentre que Manuel Garcia (Renault) és 2n, amb 1.275. Per la seva part, Alcalde també ocupa el 5è lloc de la categoria júnior, amb 1.000 punts, i té més complicat poder arribar al podi –63 punts el separen el 3r, Eduard Figueras (Medina), després d’haver-se perdut dues de les curses puntuables. Francesc Salcedo (Bici Aventura) és el líder de la categoria, amb 1.210 punts.

A la matinal de Malgrat de Mar, però, també hi van ser presents d’altres bikers altempordanesos. En la cursa de promoció (2,2 km), Xavier Fuentes (Vilajuïga) va ser 19è de la general i 9è benjamí, amb un temps de 15:20. Arnau Boadas (Platja d’Aro), Oriol Roura(JIG Estructures) i Mireia Trias (Sarfa) van ser primers en la categoria benjamí, prebenjamí i fèmines 00-03. En principiants (3,2 km), primeres posicions per a Magda Duran (Godoy), Jofre Cullell (Remiendos) i Marc Raya (La Rosa Negra) en les categories fèmines 96-99, principiants-99 i principiants-98, respectivament, d’entre 20 corredors arribats. En alevins, amb 6,4 km per endavant i 23 inscrits, el més ràpid va ser l’aleví-96 Marc Abellan (Action). Josep Duran (Bofill Solà), Ariadna Trias (Sarfa) i Tània Sánchez (Sarfa) van pujar al calaix més alt del podi per recollir el seu trofeu corresponent a les categories aleví-97, fèmina-95 i fèmina-97. En la cursa infantil, els representants del CC Vilajuïga Àlex Gispert i Roger Bassons van ser 21è i 25è, respectivament, després de recórrer els 10,5 km pertinents. Gispert va ser 7è de la categoria infantil-95, en què Bassons va ser 8è. El primer lloc va ser per a Giovanny Pico (Bofill). En infantils-94, primera plaça per a Gerard Cabrera (Baix Ter), mentre que en fèmines-94, el primer lloc se’l va endur Anna Maria Salcedo (Bicis Esteve). Miranda Agustí (Inpanasa) va vèncer en la categoria cadet femenina.

La cursa per als elits i sub-23, amb 31,5 km de recorregut, la van dominar Francesc Freixer (Starbike) i Oriol Morata (Inpanasa), que es van disputar el primer lloc a l’esprint. Freixer –primer en elit- i Morata van avantjar en 54’’ el 3r classificat, Ismael Ventura (Ambisist). Noel Trillo (Castelldefels) va ser el 1r sub-23. En veterans, amb 21 km de traçat, primer lloc per al veterà-40 Agustí Martínez (Inpanasa). El cadet Joan Aguilera (Baix Ter), 4rt de la general, va ser 1r en la seva categoria, i Josep Corominas (Cat Bike), en veterans-50. Rosa Maria Riera, l’única fèmina, va ser, òbviament, la primera de la categoria elit. Finalment, la cursa de la categoria esplai se la va endur Davud Puigdevall (Espa).