15.5.08

Sánchez i Pacreu (Ki Hop), segones al Campionat Internacional d’Òlbia de TKD, a Sardenya


Les dues taekwondistes júniors s’asseguren així formar part de la selecció catalana i augmenten les seves opcions de participar al Campionat d’Espanya que es farà a la tardor

Òlbia (Sardenya) / Les taekwondistes del Club Ki Hop de Figueres Ainoa Sánchez i Raquel Pacreu van aconseguir la medalla de plata, en la categoria júnior, al Campionat Internacional Ciutat d’Òlbia, a Sardenya (Itàlia), que es va celebrar el passat dia 4 de maig. A la competició, organitzada per la federació italiana de taekwondo i la ETO (European Taekwondo Organization), hi van prendre part equips procedents de França, Alemanya, Croàcia, Bèlgica, Còrsega i els italians de Milà, Nàpols o Calàbria, amb un total de prop de 200 participants de les categories sènior i júnior, en una instal·lació esportiva que va aplegar mig miler d’espectadors. Els representants de la selecció catalana van classificar-se en el tercer lloc per equips de la categoria júnior.

Les taekwondistes del Ki Hop Ainoa Sánchez i Raquel Pacreu van oferir una excel·lent actuació de força i agressivitat, que les va conduir fins al segon calaix del podi. Sánchez, en el pes de –45 kg, no va poder superar a la final a la representant croata, tot i que el combat va ser força igualat. Per la seva part, Pacreu va topar a la final del pes de –55 kg amb l’arbitratge, que va afavorir excessivament els interessos de la taekwondista italiana i va deixar l’altempordanesa sense opcions. Amb aquests segons llocs, tant Ainoa Sánchez com Raquel Pacreu s’asseguren una plaça a la selecció catalana, amb opcions de disputar el Campionat d’Espanya que es farà a la tardor.

Per altra part, cal recordar que el Club Hi Hop va organitzar el passat diumenge 27 d’abril, al I Campionat de Combat Infantil i Double Match Infantil-Vila de Llançà de taekwondo, amb un centenar de participants d’entre 4 i 17 anys. La representació altempordanesa al campionat es va centrar en els gimnasos Gim Do l’Escala, TKD Castelló, Ki-Hop Figueres i Ki-Hop Llançà, mentre que també van prendre part al campionat taekwondistes del DEP Jordan, de Barberà del Vallès, Esportiu Claror i Club Won’s, de Barcelona, i Tarotae, de Molins de Rei.

En la categoria infantil, els representants altempordanesos van recollir un total de 23 medalles. En la categoria de 9 i 10 anys, Irene Garcia (Ki-Hop Llançà) va ser 3a, en el pes ploma, mentre que en nois, Miquel Vila (Ki-Hop Llançà) va ser 2n; Ali Mazghari (TKD Castelló), 3r i Hakim Agrad (TKD Castelló), 4t, respectivament. En la mateixa categoria, però en el pes gall, Joel Bermúdez (Ki-Hop Llançà) va ser 2n, mentre que en el lleuger, Arnau Bofill (Gim Do l’Escala) va ser 2n; Marc Mateo (Ki-Hop Figueres), 3r, i Luca Nettis (Gim Do l’Escala), 4t. En el pes super lleuger, Matheus Rodríguez (TKD Castelló) va ser 1r i Jason Palma (TKD Castelló), 3r. Pel que fa a la categoria d’11 i 12 anys, Carla Leon (Ki-Hop Llançà) va ser 2a en el pes gall i Ariadna Cuadrado (Ki-Hop Figueres) i Elsa Rodríguez (Ki-Hop Llançà), 2a i 3a en el pes lleuger. En l’apartat masculí, Eddie Clement (Ki-Hop Figueres) va ser 2n en el pes gall; Pol Muñoz (Gim Do l’Escala) i Lluís Benítez (Ki-Hop Llançà), 2n i 3r en el pes super lleuger; Hamza El Ouahabi (TKD Castelló), 3r en el lleuger; Mohamed Griba (TKD Castelló) i Gerard Falgàs (Gim Do l’Escala), 1r i 3r en el ploma, i Hicham Ouahabi (TKD Castelló) i Alexsander Sashew (TKD Castelló), 1r i 3r en el pes mig. Finalment, en la categoria de 13 i 14 anys, Youssef Mazghari (TKD Castelló) va ser 2n en el pes ploma, i Marc Bravo (Ki-Hop Llançà), José Antonio López (Gim Do l’Escala) i Youssef El Majidi (TKD Castelló), 1r, 2n i 3, en el pes lleuger.

En júniors, Moisés Fernández (Gim Do l’Escala) va ser 1r en el pes ploma masculí i Georgina Falgàs (Gim Do l’Escala), 2a en el femení. En el pes lleuger femení, Raquel Barco (Ki-Hop Figueres) va ser 1a; Carolina Arroyabe (Ki-Hop Figueres), 2a; Cadi Balde (Ki-Hop Figueres), 3a, i Nykita Hendrikis (Gim Do l’Escala), 4a. En nois, Jordi Novo (Ki-Hop Figueres) va ser 1r.