3.1.08

Algú em vol acompanyar a fer la Carros de Foc a l'estiu?


Segurament és un pèl aviat, però aquestes coses s'han de preparar amb temps... El cas és que fa molts hiverns que dic que a l'estiu faré a peu la Carros de Foc (travessia dels refugis del Parc Nacional d'Aigüestortes) i a l'hora de la veritat... res de res. Però l'estiu 2008 ha de ser el definitiu. No vull esperar més. No tinc decidit ni en quants dies la puc/vull fer (5?), ni quin refugi serà el punt de partida ni, sobretot, les dates, però sí que tinc clar que ja n'hi ha prou de dir que l'any que ve la faré i després... I per què explico tot això? Doncs perquè necessito un/s acompanyant/s. Així de clar. Fer-la sol... no té sentit. I, a més, és massa arriscat. Mai ha de passar res... però no cal que faci referència a la llei que porta el nom que encapçala aquest blog.


Per això faig, des d'aquí, una crida a tots els amics, companys, coneguts o familiars que vulguin fer-me costat en aquest repte el proper estiu i vulguin gaudir d'uns dies de caminades per l'alta muntanya del Pirineu. Us deixo el link del lloc web de la travessia, per si voleu consultar en què consisteix tot plegat: http://www.carrosdefoc.com/. Accepto propostes diferents de dates, consells, consultes, el que volgueu!


Animeu-vos! Si us agrada la muntanya... per aquí es comença. Tornaràs a casa cansat, això sí, però també us prometo que amb un somriure de satisfacció i amb les piles ben carregades.


A la foto, al cim francès que hi ha al costat de la Pica d'Estats, el Montcalm, ara ja fa uns anys.

3 comentaris:

agi ha dit...

Faràs un càsting entre tots els aspirants per decidir qui t'emportes? Potser en xapito i jo ens hi presentem!!! :P

petit ha dit...

Sí, evidentment. Farem un càsting com el de Fama. Es valorarà tot: actitud, aptitud i, sobretot, l'atractiu físic. Ah! Me n'oblidava, i també la forma física, tot i que és el de menys... El més important per anar a la muntanya és ser ben atractiu, estrenar un munt de roba del Decathlon, fer veure que coneixes la zona sense un bon mapa i, sobretot, arribar als refugis de més de 2.500 m en vehicle tot terreny. Vinga, animeu-vos-hi!

petit ha dit...

No, de veritat, bromes de banda. L'anunci és seriós, tot i que veig que alguna vol torpedejar-me aquesta tan desitjada sortida a la muntanya...

Va, va, va!