15.12.08

Sis taekwondistes altempordanesos fan podi al Trofeu Internacional Jordan benèfic de Barberà


Mamaseydu Boiro, Laia Góngora, Eddie Clement i Albert Aros, del Ki Hop Figueres, i Alina Floquet i Marc Bravo, del Ki Hop Llançà, van trepitjar al podi en aquesta competició del passat dia 14, reservada a competidors infantils

Figueres- Els taekwondistes altempordanesos Mamaseydu Boiro, Laia Góngora, Eddie Clement i Albert Aros, del Ki Hop Figueres, i Alina Floquet i Marc Bravo, del Ki Hop Llançà, van prendre part el passat diumenge 14 de desembre a Barberà del Vallès al IX Trofeu Internacional Jordan, organitzat per la Federació d’Arts Marcials de Catalunya, que enguany va servir per recollir fons en col·laboració amb La Marató de TV3, destinada en l’edició d’aquest 2008 a la investigació de les malalties i trastorns mentals greus. El campionat, obert a la categoria infantil de combat per parelles, va reunir diferents clubs d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, així com també de fora del país. El Taekwondo A Punt, de Sant Feliu de Guíxols, va ser l’altre representant gironí –a banda del Ki Hop Figueres i Llançà- present a la competició, que va permetre contemplar al públic assistent combats molt espectaculars.

La parella formada per Laia Góngora i Alina Floquet van pujar a l’esglaó més alt del podi després de protagonitzar una competició impecable en què van ser molt superiors a la seves rivals, demostrant una vegada més que són unes rivals molt temibles en campionats d’aquestes característiques. Per la seva part, Eddie Clement i Albert Aros van ser segons tot i estar inclosos en una de les categories de més nivell. En les semifinals, Clement i Aros es van desfer de la parella italiana, que comptava amb un campió europeu, gràcies, sobretot, a l’excel·lent actuació del primer. En el combat final, molt equilibrat, espectacular i que es va resoldre en els darrers instants, la parella altempordanesa es va haver de conformar amb la plata per una diferència de només un punt. Finalment, Marc Bravo i Mamaseydu Boiro van ser tercers en una competició en què el seu rendiment va seguir una línia ascendent. Bravo, amb més experiència, va oferir un bon nivell, mentre que Boiro va tenir dificultats en el combat inicial, tot i que el va acabar resolent al seu favor per un ajustat 7-6. En el combat de semifinals, la parella altempordanesa va ser superior i el va saber dominar de cap a peus, però una errada tàctica en els últims compassos va permetre als seus rivals capgirar el marcador i tallar el seu camí cap al combat decisiu.

Cal recordar que el passat 30 de novembre, Laia Góngora i Eddie Clement, del Ki Hop Figueres; Alina Hberger i Marc Bravo (Ki Hop Llançà) i Youssef El Majidi, del TKD Castelló, ja varen tenir una brillant actuació al V Trofeu Tardor de Catalunya que, també organitzat per la FAMC, es va disputar a la localitat barcelonina d’El Papiol. El campionat, obert a la categoria infantil de combat, va comptar amb la participació de prop de 150 taekwondistes, procedents de 25 clubs d’arreu de Catalunya, d’edats compreses entre els 8 i els 14 anys. Clement i Bravo van ser 2ns i El Majidi i Góngora, 3rs, en les respectives categories.