19.5.08

Dues victòries i dues derrotes per al CB Escolàpies en la jornada del passat cap de setmana


En plena recta final de la temporada, el CB Escolàpies ha recollit dues victòries i dues derrotes en els quatre partits disputats pels seus equips el passat cap de setmana. En la categoria cadet masculí, el CB Escolàpies va perdre a la seva pista enfront del Castelló (47-53), en un duel intens i equilibrat en què els visitants van estar més encertats en els moments decisius, i ara ho tenen tot de cara per acabar en primera posició de la primera fase. Pel que fa al pre-infantil femení, còmoda victòria de les figuerenques davant l'Onyar (69-33), en un enfrontament en el qual totes les jugadores del CB Escolàpies van anotar. A més, l'equip va oferir un bon joc de conjunt, en algunes fases brillant.

Per la seva part, el sènior femení del CB Escolàpies es va imposar per 41-67 a la pista del Santjoanenc. Després d'una primera meitat igualada, un parcial de 17-32 favorable a les figuerenques va trencar el partit i el va deixar vist per a sentència. Pel que fa al cadet femení, el CB Escolàpies, tot i mostrar una bona imatge, va caure de 10 punts (71-61) a la pista del CB Roses, en un partit ajornat en el seu moment. Les baixes que presentava l'equip figuerenc van acabar essent decisives.

D'altra banda, aquest dissabte es va celebrar a Igualada l'Interescolàpies de bàsquet 2008, amb la participació de l'Escola Paula Montal de Figueres, representava per 4 equips. La pluja va deslluir l'esdeveniment, que es va haver de suspendre al migdia. En la propera edició, la de 2009, la trobada es farà a Figueres.

A la imatge, una acció d'un dels partits del sènior femení del CB Escolàpies. Més info a: http://www.cbescolapies.org/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Donç la veritat esque el club ha tingut diverses jornades de bones i de dolentes!!! FELICITATS A TOT EL COLECTIU, i ens veiem el dia del sopar!!!!